"Τάρανδος" και η γυναίκα του Κάρλος Τέβεζ

08.03.2010
Δεν τους προλαβαίνουμε πια αυτούς τους αθλητές! Μετά τον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και τον Τζον Τέρι (John Terry), ήταν η σειρά του 26χρονου άσσου της Μάντσεστερ Σίτι να γραφτεί στο κλαμπ των "άπιστων".



Δεν τους προλαβαίνουμε πια αυτούς τους αθλητές! Μετά τον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και τον Τζον Τέρι (John Terry), ήταν η σειρά του 26χρονου άσσου της Μάντσεστερ Σίτι να γραφτεί στο κλαμπ των "άπιστων".

Λέγεται ότι ο Κάρλος Τέβεζ (Carlos Tevez) περνάει τον καιρό του με νεαρό μοντέλο, την ίδια στιγμή που η γυναίκα του θηλάζει το μόλις λίγων ημερών πρόωρα γεννημένο μωρό τους.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έδειξε το καλό του πρόσωπο αφού έχασε δύο αγώνες με την ομάδα του για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του που γεννούσε πρόωρα, τονίζοντας μάλιστα "η οικογένεια πάνω από όλα".

Στη συνέχεια, στάθηκε "απέναντι" στον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας Τζον Τέρι όταν αφού αποκαλύφτηκαν οι απιστίες του τον κατηγόρησε για "παντελή έλλειψη ήθους".

Φαίνεται όμως ότι ο Τέβεζ δεν έλαβε υπόψη του το γνωστό ρητό "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες" και έτσι ήρθε και η σειρά του, καθώς μόλις αποκαλύφθηκε ότι πέρασε μια νύχτα με μοντέλο που σύμφωνα με πληροφορίες "έχει εμμονή με τους ποδοσφαιριστές", και μάλιστα την ίδια μέρα που η νεογέννητη κορούλα του επέστρεφε στο σπίτι από το μαιευτήριο.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι "γλίστρισε" στο δωμάτιο της Μαρίνα Παεσάνι (Marina Paesani) την ίδια ώρα που η αγαπημένη του -από το σχολείο κιόλας- Βανέσα (Vanesa) θήλαζε την Κέιτι (Katie), που είχε γεννηθεί τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Η Βανέσα, με την οποία ο Τέβεζ έχει μία ακόμη κόρη, την 4χρονη Φλορένσια (Florencia), είχε πετάξει στο Μπουένος Άιρες στις 9 Φεβρουαρίου και γέννησε εσπευσμένα τέσσερις μέρες αργότερα.

Ο Τέβεζ, που κερδίζει £100.000 (περισσότερα από €100.000) την εβδομάδα, έκανε σαν τρελός για να είναι κοντά της. Του δόθηκε μάλιστα και ειδική άδεια από την ομάδα του για μείνει στο πλευρό της Κέιτι για 12 μέρες, όσο δηλαδή εκείνη έμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Την ημέρα που επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωνε στους ρεπόρτερ: "Ζούσα μόνο για την κόρη μου τις τελευταίες μέρες. Πήγαινα κάθε μέρα στο νοσοκομείο για να την ταΐσω. Όταν πρόκειται για οικογενειακά θέματα, το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο".

Μετά γύρισε στην ομάδα του και έπαιξε εναντίον της Τσέλσι το περασμένο Σάββατο. Λέγεται όμως ότι πλήρωσε -με μετρητά φυσικά- για το εισιτήριο της πρώην μαζορέτας Παεζάνι, με την οποία είχε σχέση και στο παρελθον, για να τον συναντήσει στην πτήση ΒΑ246 για Λονδίνο. Είχε μάλιστα κανονίσει να κάθεται στο κάθισμα πίσω από το δικό του στην business θέση φυσικά.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη "Mirror": "Μόλις έκλεισαν οι πόρτες, γύρισε και της μίλησε. Ύστερα από λίγη ώρα, εκείνη κάθισε δίπλα του και κατέληξαν ο ένας πάνω στον άλλο... Έκαναν σαν ερωτευμένοι έφηβοι". Ο ίδιος μάρτυρας μάλιστα, υποστηρίζει ότι η 27χρονη κοπέλα κάθισε επάνω στα γόνατα του ποδοσφαιριστή καθώς φιλιόντουσαν.

"Όταν όμως το αεροπλάνο προσγειώθηκε, εκείνος έτρεξε μπροστά γρήγορα. Δεν ήθελαν με τίποτα να τους δούνε μαζί", συμπλήρωσε η πηγή.

Η Παεσάνι είχε δηλώσει και στο παρελθόν την αδυναμία που είχε στους ποδοσφαιριστές: "Πεθαίνω για ποδοσφαιριστές. Όταν θέλω έναν ποδοσφαιριστή, πολύ απλά μεταμορφώνομαι σε θεά. Καλύπτω το κορμί μου με αρώματα βανίλιας και σοκολάτας, σιγουρεύοντας έτσι ότι θα με φάνε ολόκληρη. Ονειρεύομαι ότι με ξύνουν παντού... Γίνομαι αχόρταγη μαζί τους".

Μία άλλη πηγή, αποκάλυψε στη "Mirror" ότι τα νέα θα καταρράκωναν τη Βανέσα συμπληρώνοντας: "Η γυναίκα του είναι στο σπίτι της στην Αργεντινή αναρρώνοντας από μια τραυματική γέννα και εκείνος είναι στην Ευρώπη μαζί με την ερωμένη του και πολλά πολλά χρήματα στη βαλίτσα του".

Την περασμένη εβδομάδα, ο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής επιτέθηκε στον Τζον Τέρι, ο οποίος είχε σχέση με την γυναίκα του πρώην συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ (Wayne Bridge), Βανέσα Περονσέλ (Vanessa Perroncel) λέγοντας: "Δεν έχει καμία ηθική'.

Ο Τέβεζ κοντραρίστηκε με τον Τέρι και στο γήπεδο την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με την Τσέλσι. Το ίδιο βράδυ όμως, η Παεσάνι τον περίμενε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, από όπου και πέταξαν μαζί για το Μόναχο όπου η εθνική της Αργεντινής επρόκειτο να παίξει ένα φιλικό παιχνίδι με τη Γερμανία το επόμενο πρωί.

Και αυτή τη φορά επιβιβάστηκαν χωριστά, κατέληξαν όμως να κάθονται μαζί στη business πάλι, αλλά και να αποφεύγουν ο ένας τον άλλο κατά τη στιγμή της προσγείωσης.

Όση ώρα ο Τέβεζ έκανε προπόνηση, η Παεσάνι βγήκε στα μαγαζιά. Βρέθηκαν αργότερα στο 5στερο "Kempinski Hotel", πολύ κοντά στο "Mandarin Oriental" όπου έμενε η ομάδα.

Την ίδια ημέρα, η κόρη του, Κέιτι έπαιρνε εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ο Τέβεζ εθεάθη να μπαίνει στο ξενοδοχείο της Παεζάνι φορώντας κουκούλα. Μπήκε στο ασανσέρ, έφτασε στο δωμάτιό της και χτύπησε στην πόρτα της. Εκείνη του άνοιξε και χαμογελώντας πονηρά τον υποδέχτηκε μέσα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε με πρησμένα μάτια το επόμενο πρωί σε μια πτήση για Μαδρίτη. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου είπαν ότι είδαν τον ποδοσφαιριστή να σέρνει τη βαλίτσα της (με χαρακτηριστικό animal print) στον χώρο της εισόδου.

Ύστερα από αυτό, πέταξαν στο Μπουένος Άιρες αλλά έφυγαν από το αεροδρόμιο με πέντε λεπτά διαφορά ο ένας από τον άλλο.

Κάποιος περαστικός είπε στο περιοδικό "People": "Το κορίτσι βγήκε πρώτο έξω και καθώς περνούσε από το τελωνείο, τη συνάντησε ένας μεγαλύτερος άντρας ο οποίος και τη συνόδεψε από εκεί και πέρα. Ο Τέβεζ εμφανίστηκε πέντε λεπτά αργότερα".

Λίγο αργότερα, θα φωτογραφίζονταν μαζί με τη νεογέννητη κορούλα του.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τέβεζ συνδέεται με την Παεσάνι.

Το 2008 και όσο εκείνος έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαν θεαθεί να περπατάνε χέρι χέρι. Υπήρξαν μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες. Τότε, είχε ειπωθεί ότι η Βανέσα τον είχε χωρίσει, αλλά πολύ σύντομα το ζευγάρι είχε συμφιλιωθεί.

Σήμερα, φίλοι του ζεύγους Τέβεζ λένε: "Ναι, είναι ακόμη μαζί. Είναι και οι δύο στο σπίτι τους στη Αργεντινή. Ήταν εδώ και χθες".

Ο Τέβεζ αναμένεται στο Μάντσεστερ αύριο.