Μια κοράκλα για τον γόη του Grey's Anatomy

05.03.2010
Επτά μήνες μετά το σκάνδαλο με το ερωτικό τρίο και την σεξοκασέτα που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο 36χρονος ηθοποιός Έρικ Ντέιν (Eric Dane) - γνωστός από τον ρόλο του γόη γιατρού Μαρκ Σλόουν στο ?Grey's Anatomy? -και η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ (Rebecca Gayheart) απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Επτά μήνες μετά το σκάνδαλο με το ερωτικό τρίο και την σεξοκασέτα που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο 36χρονος ηθοποιός Έρικ Ντέιν (Eric Dane) - γνωστός από τον ρόλο του γόη γιατρού Μαρκ Σλόουν στο "Grey's Anatomy" -και η σύζυγος του, επίσης ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ (Rebecca Gayheart) απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε πως η Ρεμπέκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ η δημοσιολόγος Νάνσι Ράϊντερ (Nanci Ryder)δήλωσε "Associated Press" πως η 38χρονη ηθοποιός γέννησε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες.

Η μητέρα και το μωρό είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ ο Ντέιν και η Γκέιχαρτ δεν έχουν επιλέξει ακόμα όνομα για την κορούλα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι υποδέχεται την κόρη του, επτά μήνες μετά το ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο είχαν εμπλακεί οι δύο ηθοποιοί τον περασμένο Αύγουστο.

Τότε, είχε διαρρεύσει στο ίντερνετ μια ερωτική κασέτα που έδειχνε τους 2 ηθοποιούς να συμμετέχουν σε ερωτικό τρίο μαζί με την πρώην Μις Γιάνγκ των ΗΠΑ, Κάρι Αν Πένις (Kari Ann Peniche). Το ζευγάρι εμφανιζόταν υπό την επήρεια ουσιών να κάνει μπάνιο στο τζακούζι και να ξαπλώνει στο κρεβάτι συζητώντας για τα ερωτικά του ψευδώνυμα μαζί με τη γυμνή συντροφιά της πρώην εστεμμένης.

Στην υπόθεση είχε εμπλακεί και η αστυνομία που είχε εξετάσει το dvd αλλά τελικά ο τότε δικηγόρος του ζευγαριού, Μάρτι Σίνγκερ (Marty Singer) είχε εκδώσει ανακοίνωση που εξηγούσε πως το υλικό της ταινίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως σεξοκασέτα, αφού "το μόνο που δείχνει είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι σε ιδιωτικές, αισθησιακές στιγμές του και ότι είχε γυριστεί αρκετά χρόνια πριν!

Ο 37χρονος Ντέιν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά "Grey's Anatomy" ενώ η 38χρονη σύζυγός του έγινε περισσότερο γνωστή στη δεκαετία του 90' με τη συμμετοχή της στη νεανική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", ερμηνεύοντας την σύζυγο του Λουκ Πέρι, του τηλεοπτικού Ντίλαν.

Ο γάμος τους μετρά ήδη 6 χρόνια, αφού οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2004!