Ο οδηγός μετάνιωσε για τον διασυρμό της Ναόμι

05.03.2010
Όλα εξελίχθηκαν κατ' ευχήν για το οξύθυμο μοντέλο που δήλωσε ότι θέλει να προσπεράσει την υπόθεση κακοποίησης του οδηγού της, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη.

Όλα εξελίχθηκαν κατ' ευχήν για το οξύθυμο μοντέλο που δήλωσε ότι θέλει να προσπεράσει την υπόθεση κακοποίησης του οδηγού της, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τρίτη.

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Cambell) υποτίθεται ότι είχε επιτεθεί στον οδηγό του πολυτελούς 4Χ4 αυτοκινήτου της, μάρκας Cadillac, σπρώχνοντας τον από το πίσω κάθισμα, με αποτέλεσμα εκείνος να χτυπήσει το πρόσωπο του πάνω στο τιμόνι.

Τώρα όμως ο νεοϋορκέζος Μιόντραγκ Μετζντίνα (Miodrag Mejdina) είπε στην αστυνομία ότι υπερέβαλε στην κατάθεση του εναντίον της κι ότι θέλει να ζητήσει συγνώμη από την Κάμπελ "για το ότι προκάλεσε το περιστατικό", ενώ απέσυρε τη μήνυση.

Η 39χρονη Κάμπελ, εξέδωσε χτες το βράδυ μια ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει την αλήθεια: "Την Τρίτη, 2 Μαρτίου, κατηγορήθηκα για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε έναν οδηγό στη Νέα Υόρκη. Έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διορθώσω τα προηγούμενα στραβοπατήματα μου και δεν θα τεθώ όμηρος του παρελθόντος μου.

Προσπαθώ να φέρομαι σε όλους με σεβασμό και χαίρομαι που ο οδηγός μου ζήτησε συγνώμη. Θέλω να ξεπεράσω τις τελευταίες μέρες και να προχωρήσω μπροστά".

Το θρυλικό μοντέλο είχε αντιμετωπίσει πλήθος μηνύσεων στο παρελθόν για την εκρηκτική συμπεριφορά της εναντίον του προσωπικού της και πιο πρόσφατα δύο αστυνομικών του αεροδρομίου του Χίθροου, οι οποίες της κόστισαν μια καταδίκη σε κοινωνική εργασία, την οποία και εξέτισε καθαρίζοντας τουαλέτες σε ένα κέντρο αστέγων στο Λονδίνο.

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας, διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Μετζντίνα σταμάτησε το αυτοκίνητο του στο κέντρο του Μανχάταν για να καλέσει την αστυνομία, γύρω στις 3 μ.μ. την Τρίτη, ενώ η Ναόμι βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε με τα πόδια.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι: "Εκείνος είπε ότι η κυρία Κάμπελ τον χτύπησε στον αυχένα ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα εκείνος να πέσει πάνω στο τιμόνι. Την ψάχνουμε για να της μιλήσουμε. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε".

Σύμφωνα με κάποιους ισχυρισμούς, η Ναόμι θύμωσε όταν υποπτεύθηκε ότι ο Μετζντίνα, που υπήρξε οδηγός του πρώην φίλου της, Βλαντιμίρ Ντορόνιν (Vladimir Doronin) συγκάλυπτε τις απιστίες του ενόσω βρισκόταν στις υπηρεσίες του.

"Ο Μετζντίνα μίλησε σε έναν τροχονόμο, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Η κυρία Κάμπελ δεν ήταν στο σημείο όταν έφτασαν οι αστυνομικοί", συνέχισε ο εκπρόσωπος: "Ο οδηγός είπε στην αστυνομία ότι παρέλαβε την κυρία Κάμπελ από ένα ξενοδοχείο του Μανχάταν για να την πάει στα στούντιο 'Αστόρια', ένα κινηματογραφικό συγκρότημα στην περιοχή του Κουίνς".

"Δεν πρέπει να βάζουμε βιαστικά συμπεράσματα", σχολίασε ο εκπρόσωπος της Ναόμι, Τζεφ Ρέιμοντ μετά τα πρώτα δημοσιεύματα: "Η Ναόμι θα συνεργαστεί οικειοθελώς και υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση".