Ζητείται ερωτικός παρτενέρ για την Αντζελίνα Τζολί

05.03.2010
Εδώ και δώδεκα χρόνια που είναι ζευγάρι, για πρώτη φορά η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) ενδιαφέρθηκε για την δουλειά του Τζόνι Ντεπ (Johnie Depp), προβάλλοντας σοβαρές αντιρρήσεις για τις ερωτικές σκηνές που θα γυρίσει με την συμπρωταγωνίστρια του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Εδώ και δώδεκα χρόνια που είναι ζευγάρι, για πρώτη φορά η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) ενδιαφέρθηκε για την δουλειά του Τζόνι Ντεπ (Johnie Depp), προβάλλοντας σοβαρές αντιρρήσεις για τις ερωτικές σκηνές που θα γυρίσει με την συμπρωταγωνίστρια του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Η νέα ταινία των διάσημων ηθοποιών, "The Tourist" που έχει αρχίσει να γυρίζεται ήδη στη Βενετία, έχει προβληματίσει πολύ την 37χρονη πρώην μοντέλο και ηθοποιό, η οποία φοβάται ότι θα δει το ίδιο σενάριο που είχε παιχτεί στην ταινία "Ο κος και η κα Σμιθ" (Mr & Mrs Smith), όπου ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ερωτεύτηκε την νυν σύντροφο του, παρατώντας την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι τότε.

Τα γυρίσματα της Τζολί και του Ντεπ έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες, αλλά όπως λένε οι φήμες σύμφωνα με την εφημερίδα "New York Post", η Παραντί προσπαθεί ακόμη να πείσει τον πατέρα των δύο παιδιών της να αποσυρθεί από την ταινία.

Εκείνος έχει στα χέρια του το σενάριο από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά η ανασφαλής σύντροφος του Ντεπ μόλις τώρα το διάβασε και πήρε είδηση ότι περιλαμβάνει μια πολύ καυτή και μεγάλη ερωτική σκηνή με την συμπρωταγωνίστρια του.

"Αυτή τη στιγμή ο Ντεπ προσπαθεί να αποσυρθεί από την ταινία, αλλά δεν είναι εύκολο και γίνονται κάποιες σκέψεις να αντικατασταθεί από τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio)", λέει μια πηγή της Post.

Όπως γράφει το αμερικανικό περιοδικό "Life & Style" που υποτίθεται ότι έχει αντίγραφο του σεναρίου, η ερωτική σκηνή εκτυλίσσεται στο μπάνιο, όπου ο πρωταγωνιστής Ντεπ, στον ρόλο ενός τουρίστα με το όνομα Φρανκ Τέιλορ προσεγγίζει την πράκτορα της Ιντερπόλ, Κάρα Μέιζον (Αντζελίνα Τζολί) την ώρα που εκείνη κάνει ντους, με αποτέλεσμα μερικές ιδιαίτερα φορτισμένες σεξουαλικές σκηνές.

"Ο Τέιλορ μπαίνει μέσα, σηκώνει την Κάρα και κολλώντας πάνω στο τζάμι της ντουσιέρας, την φιλάει με πάθος. Εκείνη του ανταποδίδει τα φιλιά, τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τη μέση του", γράφει το περιοδικό: "Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστρέφονται: εκείνη τον γυρνάει απότομα προς το τζάμι κι εκείνος ξαφνιάζεται αλλά υποτάσσεται στην επίθεση της αγκαλιάζοντας την από τη μέση, ενώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί".

Ο Ντεπ και η Παραντί έχουν μαζί δύο παιδιά, την 10χρονη Λίλι-Ροζ Μέλοντι Ντεπ (Lily-Rose Melody Depp) και τον 7χρονο Τζον Κρίστοφερ (Τζακ) Ντεπ τον 3ο (John Christopher "Jack" Depp III).

Εντωμεταξύ, τις υποψίες της Παραντί φαίνεται να δυναμιτίζει και μια βιογραφία του ζεύγους Μπραντζελίνα που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο "Μπαντ Πιτ & Αντζελίνα Τζολί: η Αληθινή Ιστορία", όπου αναφέρεται ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υπήρξε μεταξύ άλλων ερωμένη του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζέρι Χολ, το 1997, κι ότι επανασυνδέθηκε μαζί του για λίγο, ξανά το 2003.