Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου Όσμοντ

04.03.2010
Με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία που βρήκε την 50χρονη τραγουδίστρια μετά την αυτοκτονία του γιου της Μάικλ, ρίχνουμε μια ματιά στην πιο πρόσφατη ιστορία της οικογένειας που περιλαμβάνει και λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του άτυχου 18χρονου.


Με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία που βρήκε την 50χρονη τραγουδίστρια μετά την αυτοκτονία του γιου της Μάικλ, ρίχνουμε μια ματιά στην πιο πρόσφατη ιστορία της οικογένειας που περιλαμβάνει και λεπτομέρειες από τις τελευταίες στιγμές του άτυχου 18χρονου.

Το 2007 δεν ήταν καλή χρονιά για την Μαρί Όσμοντ (Marie Osmond). Εκείνη και ο σύζυγός της Μπράιαν Μπλόσιλ (Brian Blosil) πήραν διαζύγιο ύστερα από 20 χρόνια γάμου, ο πατέρας της πέθανε σε ηλικία 90 χρονών και ο έφηβος τότε Μάικλ μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης.

Μέχρι το 2008, η Όσμοντ και τα οκτώ παιδιά του είχαν αφήσει την Γιούτα και το σπίτι που μοιράζονταν με τον πρώην σύζυγό της και είχαν εγκατασταθεί στο Λας Βέγκας όπου η ίδια είδε την καριέρα της να αναγεννιέται από τις στάχτες της ύστερα από την εμφάνισή της στο σόου "Dancing with the Stars".

Ήταν η ευκαιρία και για τον Μάικλ να κάνει μια καινούρια αρχή.

Ύστερα από την περιπέτεια του 2007 με την αποτοξίνωση, ο νεαρός ταλαντούχος μουσικός και τελειόφοιτος του Λυκείου, φαινόταν να τα πάει πολύ καλύτερα. Η περήφανη μαμά του μάλιστα καμάρωνε στο βιβλίο της με τίτλο "Might As Well Laugh About It" ότι "είχε γίνει δεκτός σε μια ειδική καλλιτεχνική σχολή".

Το περασμένο Φθινόπωρο γράφτηκε στη σχολή Μόδας "Fashion Institute of Design & Merchandising" του Λος Άντζελες. Ένας από τους στενούς του φίλους λέει ότι ήταν "ευτυχισμένος" και ότι "αγαπούσε" το Λ. Α., γεγονός που είχε χαροποιήσει και τη μαμά του επίσης.

"Ουάου, είμαι περήφανη για αυτό το παιδί! Πήρε πραγματικά τη ζωή στα χέρια του", έγραψε στο Twitter τον Οκτώβριο.

Και στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, ο Μάικλ (ο οποίος όπως και τέσσερα ακόμη από τα επτά αδέλφια του ήταν υιοθετημένος) άλλαξε νόμιμα και το επίθετό του κάνοντάς το Μπράιαν (Bryan) από Μπλόσιλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "People" το παιδί είχε αποξενωθεί από τον μουσικό παραγωγό, πατέρα του. Είχε, μάλιστα να του μιλήσει μήνες.

Στο πιστοποιητικό θανάτου του νεαρού που αυτοκτόνησε την Παρασκευή το βράδυ πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία έμενε, θα αναγράφεται το νέο του όνομα, δηλαδή Μάικλ Μπράιαν.

Κανείς από την οικογένεια ή τον περίγυρο των Όσμοντ δεν θέλησε να σχολιάσει τη σχέση του Μάικλ με τον πατέρα του. Και ο ίδιος όμως αρνήθηκε να πει το παραμικρό για τον θάνατο του γιου του.

Η Μαρί Όσμοντ που επισκέπτονταν τον γιο της συχνά είναι κυριολεκτικά απαρηγόρητη. Φίλοι της αναφέρουν ότι "ήξερε ότι ήταν κουρασμένος και τον απασχολούσαν πολλά πράγματα αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έπαιρνε τη ζωή του ο ίδιος".

Σημειώνουμε επίσης ότι για να κλείσει η υπόθεση του θανάτου του Μάικλ, πρέπει να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές έρευνες τα αποτελέσματα των οποίων ακόμη εκκρεμούν.

Στο μεταξύ, η Μαρί Όσμοντ παρουσιάζει μαζί με τον αδελφό της Ντόνι (Donny) μουσικό σόου στο "Flamingo Las Vegas Hotel and Casino". Λόγω των εξελίξεων οι παραστάσεις έχουν αναβληθεί μέχρι τις 9 Μαρτίου που αναμένεται να ξεκινήσουν ξανά.

Σύμφωνα με τελευταίες ανακοινώσεις μάλιστα, τα αδέλφια, προγραμμάτισαν κι άλλες, έκτακτες εμφανίσεις, για να αναπληρώσουν εκείνες που έχασαν αυτή την εβδομάδα.