Γιατί η Ευγενία «στράβωσε» με τον Ηλία

26.02.2010
Οι περισσότεροι αποδέχονται το χιούμορ και τα αστεία του Ηλία Ψινάκη, όχι όμως και η Ευγενία Μανωλίδου.

Οι περισσότεροι αποδέχονται το χιούμορ και τα αστεία του Ηλία Ψινάκη, όχι όμως και η Ευγενία Μανωλίδου.

Μωρή, ετοιμάσου για σκληροπυρηνικές στιγμές μαζί μας.

Δεν σας επιτρέπω, κύριε...

Δεν ξεκίνησαν καν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και οι ίντριγκες ήδη καλά κρατούν. Πριν από λίγες μέρες σε συνάντηση όλων των παραγόντων του σόου και της κριτικής επιτροπής, που φέτος θα απαρτίζεται από τον Ηλία Ψινάκη, τον Βαγγέλη Περρή και την Ευγενία Μανωλίδου, οι ατάκες του προέδρου Ηλία Ψινάκη έπεφταν βροχή.

Μωρή, έχεις ταλέντο; φέρεται να είπε στη νεοφερμένη Ευγενία.

Εκείνη όμως δεν φαίνεται να κατάλαβε το χιούμορ του:

Δεν έχω συνηθίσει να μου μιλάνε έτσι.

Φρόντισε εδώ που ήρθες να έχεις γερό στομάχι μαζί μας, γιατί τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Τι εννοείς; τον ρώτησε με απορία.

Θα καταλάβεις πολύ καλά τι εννοώ στην πορεία της εκπομπής. Εδώ ξέχνα τους τύπους και τις ευγένειες, γιατί έχεις να κάνεις με Ψινάκη και Περρή.

Ο εκνευρισμός της ήταν τέτοιος, που χρέη πυροσβέστη εκτέλεσε ο ψύχραιμος της παρέας, Βαγγέλης Περρής. Προσπάθησε να της εξηγήσει πως αυτός είναι ο Ηλίας και δεν πρόκειται να αλλάξει. Επίσης, της τόνισαν πως δεν θα πρέπει να ενοχλείται με το παραμικρό, γιατί έτσι δεν θα βγάλει τη σεζόν...

Άνθρωποι από την παραγωγή μας μετέφεραν πως ο Ηλίας την τσιτώνει ακόμα περισσότερο όσο βλέπει πως είναι ευάλωτη στα αστεία του και, αντί να γελάει, εκνευρίζεται. Κάποιοι λένε πως η κ. Μανωλίδου ήταν έτοιμη ακόμα και να τα βροντήξει και να φύγει. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα ήταν δεοντολογικό και θα την έκανε να απέχει και πάλι από το γυαλί, που τόσο δείχνει να αγαπά.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ