Τέλος! Τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους

01.03.2010
«Αυτή την περίοδο δεν είμαστε μαζί. Αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθουμε».

«Αυτή την περίοδο δεν είμαστε μαζί. Αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν. Μπορεί κάποια στιγμή να επανέλθουμε». Με αυτά τα λόγια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιβεβαίωσε στην κάμερα του Star αυτό για το οποίο μιλούσε όλη η Αθήνα εδώ και μήνες. Ο Μιχάλης και η Δέσποινα δεν είναι πια μαζί. Τι ήταν όμως αυτό που μεσολάβησε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε τρίτο πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν από τους αυθεντικότερους εκφραστές του έντεχνου τραγουδιού, με τον οποίο μάλιστα η Ολυμπίου είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Η φιλία μεταξύ των δύο εξελίχθηκε σε ειδύλλιο λίγο μετά το χωρισμό της Δέσποινας από τον Μιχάλη. Ποιος όμως έδωσε το τέλος; Οι γνώμες διίστανται. Κάποιοι λένε πως ήταν δική του απόφαση, λόγω της μεγάλης πίεσης στα επαγγελματικά του, άλλοι λένε με νόημα πως «η Δέσποινα κουράστηκε να περιμένει». Εννοούν το γάμο; Εκείνον να χαλαρώσει από το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα; Μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν...

Ήταν η πρώτη φορά που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά του, διαψεύδοντας μάλιστα ότι στο παρελθόν υπήρξε κρυφός αρραβώνας. Βέβαια, άφησε ένα παραθυράκι επιστροφής λέγοντας «Μπορεί να επανέλθουμε. Όταν γίνονται μεγάλα διαλείμματα, επανέρχεσαι πιο δυνατά. Πρόσωπα όμως που γνωρίζουν καλά πράγματα και καταστάσεις θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Όσο για τη Δέσποινα, περνάει πολύ καλά στη νέα της σχέση και μάλιστα σε όσους δημοσιογράφους την προσέγγισαν τον τελευταίο καιρό για να μιλήσει για τον Μιχάλη αρνήθηκε να πει το παραμικρό. Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει αν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται επαγγελματικά, καθώς εκείνος είναι ο δημιουργός όλων των μεγάλων επιτυχιών της.

Τα αλλάζει όλα
Πάντως, ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, ακόμη και στην καριέρα του. Ήδη κυκλοφόρησε η αγγλόφωνη διασκευή του «Χέρια ψηλά», ενώ την επόμενη σεζόν θα κινηθεί σε πιο εμπορικά μονοπάτια, καθώς λέγεται πως έχει δώσει ήδη τα χέρια με την Πέγκυ Ζήνα, ώστε τον επόμενο χειμώνα να εμφανιστούν μαζί σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα του κ. Μαροσούλη, με τον οποίο συνεργάζονται και οι δύο τα τελευταία χρόνια.