Μετά τη συγκατοίκηση ο γάμος

03.03.2010
Μπορεί στην «Πολυκατοικία» να μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα, στην πραγματικότητα όμως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μπορεί στην «Πολυκατοικία» να μαλώνουν σαν το σκύλο με τη γάτα, στην πραγματικότητα όμως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βάσω Λασκαράκη, από τους οποίους δεν αποκλείεται να φάμε κουφέτα μετά το καλοκαίρι.

Πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού έχουν να λένε για το πόσο καλά «έδεσε» η συγκατοίκησή τους στο σπίτι του Γιάννη στα βόρεια προάστια. «Έχουν περισσότερες κοινές συνήθειες από αυτές που και οι ίδιοι φαντάζονταν και το διαπίστωσαν στη συμβίωση», μας λέει αγαπημένος φίλος του ζευγαριού. Μία από τις αγαπημένες τους ασχολίες η μαγειρική, και οι φίλοι τους έχουν να λένε για τις εξαιρετικές σπεσιαλιτέ τους. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που τους προτάθηκε να συμμετέχουν στο «Κάτι ψήνεται» με επωνύμους, το οποίο πρόκειται να προβληθεί σύντομα στον Alpha.

Το ζευγάρι λοιπόν σκέφτεται σοβαρά να επισημοποιήσει τη σχέση του στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού. Προς το παρόν σχεδιάζουν να περάσουν οικογενειακά το Πάσχα στο πατρικό του Γιάννη στο Μεσολόγγι.