Ποιος σκοτώνει ποιον

01.03.2010
Μέσα στις ίντριγκες και στα ερωτικά τρίγωνα θα... σκάσει μια νέα βόμβα στην καθημερινή σειρά του Mega.

Μέσα στις ίντριγκες και στα ερωτικά τρίγωνα θα... σκάσει μια νέα βόμβα στην καθημερινή σειρά του Mega. Ο Περικλής Χατζηβασιλείου (Μίλτος Δημούλης), που έχει ανακατευτεί στις παράνομες δοσοληψίες με τους πίνακες, θα δολοφονηθεί. Ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης), ο Πέτρος Ρούσσος (Δάνης Κατρανίδης), ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου), η Αμαλία (Βάνα Πεφάνη), που θα τον έχει συναντήσει τελευταία, και η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) είναι οι πιθανοί δολοφόνοι!

Ο Μάνος θα επιστρέψει στον Στέφανο τον πίνακα που έκλεψε, θέλοντας να φανεί καλός στα μάτια της Εύας (Φαίη Ξυλά), ο Χατζηβασιλείου όμως θα αρνηθεί να κάνει το ίδιο. Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Μάνος θα τον απειλήσουν, ενώ η Αμαλία θα τον συναντήσει όταν εκείνος θα της το ζητήσει για να της αποκαλύψει κάποια μυστικά για το παρελθόν της Αντιγόνης. Μόνο που μόλις αυτή η βραδινή συνάντησή τους ολοκληρωθεί, ο δολοφόνος θα περιμένει τον Χατζηβασιλείου και θα τον στείλει στον άλλο κόσμο... φυτεύοντάς του μια σφαίρα στην καρδιά.

Έτσι, όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των πινάκων θα ζήσουν έναν εφιάλτη μέχρι να αποκαλυφθεί ποιος κρύβεται πίσω από το... γάντι του δολοφόνου ή της δολοφόνου. Κατά τα άλλα, η παρέα της Φεγγαρόπετρας θα ασχολείται με την αμνησία του Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), ο οποίος τελικά θα επανέλθει σύντομα, αλλά θα επωφεληθεί και θα συνεχίζει να κάνει πως δεν θυμάται πρόσωπα και πράγματα, για να πλησιάσει τη Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι. Όμως, ούτε αυτή τη φορά θα... ολοκληρωθεί ο έρωτάς τους. Η Νόρα θέλει να είναι καλά ο Λουκάς για να ξέρει τι κάνει κι έτσι θα τον σταματήσει στο καλύτερο!