Χώρισαν λίγο πριν από το γάμο

26.02.2010
Aναστάτωση στη high society. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ένας από τους πιο πλούσιους και περιζήτητους εργένηδες της διεθνούς σοουμπίζ, αν και όλοι πίστευαν ότι είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας με την ωραιότατη πρώην Μις Βρετανία Μπρουκ Τζόνσον, έβγαλε τη βέρα από το αριστερό και είναι πάλι ελε

Aναστάτωση στη high society. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ένας από τους πιο πλούσιους και περιζήτητους εργένηδες της διεθνούς σοουμπίζ, αν και όλοι πίστευαν ότι είχε φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας με την ωραιότατη πρώην Μις Βρετανία Μπρουκ Τζόνσον, έβγαλε τη βέρα από το αριστερό και είναι πάλι ελεύθερος...

Ο σερ Easy Jet, που θεωρείται από τα «ισχυρά χαρτιά» της διεθνούς οικονομίας, φαινόταν πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του Μπρουκ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 3 χρόνια σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο. Από την πρώτη στιγμή ο Στέλιος Χατζηιωάννου εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά και την αρχοντιά της πρώην Μις Βρετανία και από τότε τον συνόδευε πάντα στις διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.

Μπορεί να ήταν άτομα χαμηλών τόνων και οι δύο, αλλά όλοι οι κοσμικοί ανά τον κόσμο μιλούσαν για το μεγάλο έρωτά τους, που επιβεβαίωναν κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια. Δεν άργησαν λοιπόν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα, προκαλώντας συζητήσεις στους κοσμικούς κύκλους για τον επικείμενο γάμο.

Όλοι ήταν σίγουροι ότι ο περιζήτητος εργένης είχε βρει στο πρόσωπο της Μπρουκ τη γυναίκα που θα τον συντρόφευε σε όλη του τη ζωή.

Κι ενώ η ανακοίνωση του γάμου φαινόταν να είναι ζήτημα χρόνου, η είδηση ότι χωρίζουν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους της διεθνούς σοουμπίζ. Ότι όσο αθόρυβα ξεκίνησε αυτή η σχέση, τόσο αθόρυβα χώρισαν. Κάποιοι λένε πως ίσως πρόκειται για μια κρίση στη σχέση τους που θα ξεπεραστεί, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι χώρισαν οριστικά.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθώς Στέλιος Χατζηιωάννου και Μπρουκ Τζόνσον τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά λέγεται ότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έφεραν το χάσμα. Ο σερ Easy Jet πραγματοποιεί πολλά ταξίδια, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μένουν για αρκετό καιρό ο ένας μακριά από τον άλλο. Κάτι που δεν μπόρεσαν να αντέξουν.