Αυτοί θα διαφημίσουν τη χώρα μας

03.03.2010
Καλό το Χόλιγουντ, αλλά η Ελλάδα καλύτερη. Πόσο μάλλον αν την επισήμανση αυτή την κάνουν Χολιγουντιανοί σταρ εξυμνώντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Καλό το Χόλιγουντ, αλλά η Ελλάδα καλύτερη. Πόσο μάλλον αν την επισήμανση αυτή την κάνουν Χολιγουντιανοί σταρ εξυμνώντας τις ομορφιές της χώρας μας. Αυτό σκέφτηκαν οι αρμόδιοι των υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού και ξεκινούν επαφές ώστε να πείσουν σταρ του Χόλιγουντ να μας διαφημίσουν σε όλο τον κόσμο.

Οι ενθουσιώδεις δηλώσεις τους για την Ελλάδα και η αγάπη τους έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. Σταρ όπως οι ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον και Νία Βαρντάλος αλλά και οι Τομ Χανκς, Μέριλ Στριπ και Πιρς Μπρόσναν είναι τα πρώτα ονόματα στα οποία θα γίνουν κρούσεις για να γίνουν «Πρεσβευτές καλής θέλησης του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού». Στόχος των υπευθύνων είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη διεθνής καμπάνια καθώς πλησιάζει η τουριστική περίοδος του καλοκαιριού.

Το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι σταρ λατρεύουν την Ελλάδα δίνει βάσιμες ελπίδες ότι ίσως κάποιοι θελήσουν να πάρουν μέρος σε καλαίσθητα τηλεοπτικά σποτάκια στα οποία θα προβάλλονται μνημεία και πόλεις της Ελλάδας. Επίσης, οι Χολιγουντιανοί «πρεσβευτές» μας θα έχουν ενεργό ρόλο σε όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνονται στο εξωτερικό για την πολιτιστική και τουριστική προβολή της χώρας μας. Για να δούμε, πόσα «ΟΚ» θα έχουμε...