Ρεκόρ στα σκάνδαλα

03.03.2010
Ψίθυροι, παρασκήνιο, σκάνδαλα... Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, πρόεδροι, μπασκετμπολίστες... Η μία ιστορία διαδέχεται την άλλη και ένα εντυπωσιακό ροζ σίριαλ εκτυλίσσεται σε συνέχειες που κόβουν την ανάσα των φίλων του πιπεράτου θεάματος.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Ψίθυροι, παρασκήνιο, σκάνδαλα... Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, πρόεδροι, μπασκετμπολίστες... Η μία ιστορία διαδέχεται την άλλη και ένα εντυπωσιακό ροζ σίριαλ εκτυλίσσεται σε συνέχειες που κόβουν την ανάσα των φίλων του πιπεράτου θεάματος.

Η πρώην του πρώην!
Ο άσος της Τσέλσι Τζον Τέρι, όχι μόνο είδε την προσωπική του ζωή να γίνεται αντικείμενο διαπόμπευσης, αλλά και ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο, για να εκτονωθεί η κατάσταση, του αφαίρεσε την ιδιότητα του αρχηγού.

Αιτία του κακού η σχέση του με τη Βανέσα Περονσέλ, σύντροφο του κολλητού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι. Το... παραστράτημα του 29χρονου σταρ της Τσέλσι είχε ως αποκορύφωμα τη διάλυση της οικογένειάς του, καθώς η γυναίκα του πήρε τα παιδιά τους και πήγαν στο Ντουμπάι!

Όπως ήταν φυσικό, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου χώρισε και η Γαλλίδα μοντέλα Βανέσα Περονσέλ από τον Μπριτζ. Σύμφωνα με τις φήμες, η Περονσέλ είχε μείνει έγκυος από τον Τέρι, αλλά διέκοψε την εγκυμοσύνη της για να μη δυναμιτίσει το ήδη άσχημο κλίμα με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο έχει ένα παιδί.

Προσέξτε ένα ακόμη ευτράπελο. Η Τόνι Πουλ, σύζυγος του Τζον Τέρι, και η ερωμένη του για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν κολλητές φίλες! Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο άσος της Τσέλσι έχει απασχολήσει τα μέσα με την ερωτική του ζωή. Αίσθηση είχε προκαλέσει η σχέση του με την Ορλάιθ Μακ Άλιστερ, η οποία πριν από μία πενταετία συμμετείχε σε ριάλιτι την περίοδο που η σύζυγός του κυοφορούσε τα δίδυμά τους.

Λεπτομέρεια: Αυτό που έχει κάνει έξαλλο τον Μπριτζ είναι ότι η Περονσέλ φιλοξενούσε τον εραστή της στο σπίτι τους, με το γιο τους, Τζέιντον, να βρίσκεται στον ίδιο χώρο!

Αναστέναξε η σουίτα
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η ευρύχωρη σουίτα πήρε φωτιά! Στο κέντρο της πόλης, σχεδόν ένα βήμα από την αμερικανική πρεσβεία, τέσσερις σταρ της πορτοκαλί στρογγυλής θεάς έβαλαν φωτιά στα κρεβάτια και τα σεντόνια. Οι μαύροι ακριβοπληρωμένοι μπασκετμπολίστες, που σημειωτέον έπαιζαν σε αντίπαλες ομάδες, αποφάσισαν να κάνουν ένα πριβέ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν αρκετές κυρίες. Οι πιο πολλές ήταν ξανθές, αλλά το γεγονός είναι ότι όλες μαζί έβαλαν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στο ύψος των περιστάσεων.

Λεπτομέρεια: Ο φημολογούμενος κωδικός για την είσοδο των πρωταγωνιστών στο πάρτι ήταν «Σήμερα έχουμε ρεπό» ή κάτι αντίστοιχο...

Ομαδικές επιδόσεις
Ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος στην Ελβετία από το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές της ομάδας Τουν. Ολόκληρη εντεκάδα και ένας αναπληρωματικός έβαλαν πολλά γκολ, όχι όμως στα δίχτυα, αλλά στο κρεβάτι. Παρτενέρ τους ήταν μια ανήλικη, που κατήγγειλε το περιστατικό λίγο αργότερα στον Τύπο!

Μια μεγάλη παρέα από διάσημους ποδοσφαιριστές του Περού έκανε κάτι ανάλογο. Πασίγνωστα ονόματα, όπως ο ακριβοπληρωμένος Κλαούντιο Πιζάρο και ο Τζέφερσον Φαρφάν, που έπαιζε στην Αϊντχόφεν, αλλά και πολλοί άλλοι θέλησαν να γιορτάσουν το επιτυχημένο αποτέλεσμα της εθνικής ομάδας της χώρας τους. Τι κι αν βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο; Μια ισοπαλία 1-1 με την πανίσχυρη εθνική ομάδα της Βραζιλίας τους είχε γεμίσει χαρά και σε χρόνο μηδέν έστησαν ένα μοναδικό πάρτι. Μαζί τους διασκέδαζαν πολλά και ωραία κορίτσια, που δεν είχαν πρόβλημα να τους συναγωνιστούν στις... επιδόσεις!

Η ερωτική μόδα με τις εθνικές ομάδες λέγεται πως άγγιξε και την Ιρλανδία. Αρκετοί διάσημοι σταρ της εθνικής δεν δίστασαν να κάνουν πράξη τις ικανότητές τους στα σόλο εκτός γκαζόν με παρτενέρ μια νεαρή κυρία. Μάλιστα, είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν πρωταγωνιστούσαν και οι δε έβλεπαν και επευφημούσαν. Χώρος φιλοξενίας τους ένα πασίγνωστο κεντρικό ξενοδοχείο στο Μπέλφαστ.

Όργια και ταχύτητα
Πρωταγωνιστής σε σαδομαζοχιστικά όργια λέγεται ότι ήταν πασίγνωστος πρόεδρος. Ο Μαξ Μόσλεϊ, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θέμα με τις ερωτικές συνευρέσεις του με 5 ιέρειες του έρωτα στο Τσέλσι, έσπευσε να καταγγείλει την παραβίαση του ιδιωτικού του βίου. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και μήνυση κατά της εφημερίδας «News of the World», κερδίζοντας 60.000 λίρες ως αποζημίωση. Το σχετικό βίντεο, πάντως, με τις πολύωρες επιδόσεις του ήταν για ένα διάστημα σημείο αναφοράς και αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Ο πρόεδρος ζήτησε να διαχωριστεί η προσωπική του ζωή από την ιδιότητά του ως στελέχους της FIA.

Λεπτομέρεια: Ο ισχυρός άντρας της Formula 1 παραμένει απτόητος στη θέση του.

Χάνει διαρκώς πόντους
Ο Τάιγκερ Γουντς μετά το σκάνδαλο μοιχείας που απασχόλησε την επικαιρότητα βλέπει τους χορηγούς του να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο. Οι αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική ζωή του πολυεκατομμυριούχου γκόλφερ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση αρκετούς από τους πουριτανούς χορηγούς του, που δείχνουν να ενοχλούνται από τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του πελάτη τους. Ο σταρ, πάντως, που είναι ένας από τους πιο καλά πληρωμένους αθλητές στον κόσμο, προσπαθεί να σώσει το γάμο του με την Έλιν και κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει το διαζύγιο.

Λεπτομέρεια: Οι τελευταίες αποκαλύψεις θέλουν τις επίσημες ερωμένες του να φτάνουν τις 11.