Η Σακίρα καψουρεύτηκε τον Ραφαέλ Ναδάλ

19.02.2010
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; Όπως φαίνεται το σεξαπίλ του διάσημου τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ (Raphael Nadal) δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο αλλά ήταν ικανό να ρίξει στον έρωτά του και την σέξι κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira).

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; Όπως φαίνεται το σεξαπίλ του διάσημου τενίστα Ραφαέλ Ναδάλ (Raphael Nadal) δεν περιορίζεται μόνο στο γήπεδο αλλά ήταν ικανό να ρίξει στον έρωτά του και την σέξι κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα (Shakira).

Το πιθανολογούμενο ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα του νέου βίντεοκλιπ της 33χρονης Σάκιρα για το τραγούδι "Gypsy" και όσοι παραβρέθηκαν εκεί, μίλησαν για μια χημεία ανεπανάληπτη. Στα περισσότερα πλάνα, η κολομβιανής καταγωγής τραγουδίστρια παίζει, αγγίζει και κουλουριάζεται στην αγκαλιά του τενίστα Ναδάλ και κατόχου της πρώτης θέσης στα μεγαλύτερα τουρνουά τένις ανά τον κόσμο.

Η Σακίρα φορά ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό που καλύπτει μόνο τα απαραίτητα, ενώ και ο 23χρονος Ναδάλ βάζει όλη του την σεξουαλική ενέργεια στα χάδια και κοιτάγματα προς την Σακίρα.

Το βίντεο γυρίστηκε τον προηγούμενο μήνα στη Βαρκελώνη, όπου οι δύο σταρ πέρασαν αρκετές στιγμές μαζί κάνοντας βόλτες στην πόλη.

Η φιλία τους ήταν δεδομένη αφού η Κολομβιανή ντίβα έχει παρακολουθήσει τον Ναδάλ ζωντανά στα κορτ ουκ ολίγες φορές, ενώ τις φήμες περί ειδυλλίου άναψε πριν ένα κοινό τους δείπνο πριν λίγες ημέρες χωρίς τη συνοδεία των συντρόφων τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σακίρα είναι αρραβωνιασμένη με τον Αντόνιο ντε λα Ρουά (Antonio de la Rua), γιο του πρώην προέδρου της Αργεντινής με τον οποίο διατηρεί δεσμό εδώ και δέκα χρόνια, ενώ ο Ναδάλ βγαίνει ακόμα με την αγαπημένη του από το σχολείο Μαρία Φρανσίσκα Περέλο (Maria Francisca Perello).

Ο εκπρόσωπος του τενίστα Mπενίτο Πέρεζ (Benito Perez-Barbadillo) έσπευσε να αρνηθεί τις φήμες περί ρομαντικής σχέσης του ζευγαριού, τονίζοντας πως στο σκανδαλώδες δείπνο τους δύο σταρ συνόδευαν ο μάνατζερ του Ναδάλ, Κάρλος Κόστα (Carlos Costa) αλλά και ο σκηνοθέτης του βίντεοκλιπ (Jaume de Laiguana).

Ο Ναδάλ δεν είναι ο πρώτος αθλητής από το χώρο του τένις που παίρνει μέρος σε ένα βίντεοκλιπ. Την αρχή έκανε πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2001 η σέξι Άννα Κουρνίκοβα (Anna Kournikova) που πρωταγωνίστησε στο βίντεο για το τραγούδι "Escape" του Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Inglesias). Μετά από αυτή τη συνεργασία το ζευγάρι παραμένει αχώριστο ακόμα και σήμερα. Λέτε να συμβεί το ίδιο και με τη Σακίρα και τον τενίστα της; Το μέλλον θα δείξει!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μια πρόγευση της καυτής συνεργασίας της Σακίρα με τον Ραφαέλ Ναδάλ: