Η πρώτη φωτογραφία του Τάιγκερ Γουντς μετά το σκάνδαλο

18.02.2010
Εν αναμονή της δημόσιας συγνώμης που πρόκειται να απευθύνει στο κοινό ο διάσημος παίκτης του γκολφ επέτρεψε στους φωτογράφους να τον απαθανίσουν την ώρα που έκανε τζόκινγκ μαζί με τη συνοδεία του στους δρόμους γύρω από το σπίτι του.

Εν αναμονή της δημόσιας συγνώμης που πρόκειται να απευθύνει στο κοινό και τους οπαδούς του αύριο, Παρασκευή στις 6 μ.μ. (11 πμ τοπική ώρα) από το κλαμπ TPC Sawgrass του Πόντε Βέρντα Μπιτς της Φλόριντα, ο διάσημος παίκτης του γκολφ επέτρεψε στους φωτογράφους να τον απαθανίσουν την ώρα που έκανε τζόκινγκ μαζί με τη συνοδεία του στους δρόμους γύρω από το σπίτι του.

Όπως παρατηρούμε, αν κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) φοράει ρούχα της φίρμας Nike, που ήταν από τις λίγες που τον στήριξαν μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της κατά συρροή απιστίας του, αλλά δεν φοράει τη βέρα του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα απευθυνθεί σε επιλεγμένη ομάδα μέσων και σε μία τηλεοπτική κάμερα για την ζωντανή μετάδοση του γεγονότος, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. "Δεν πρόκειται για συνέντευξη τύπου", διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του, Μαρκ Στάινμπεργκ (Mark Steinberg).

"Παρότι νιώθει πως ό,τι συνέβη βασικά είναι θέμα ανάμεσα σε εκείνον και τη σύζυγο του, αναγνωρίζει επίσης ότι πλήγωσε και απογοήτευσε πολλούς ανθρώπους που ήταν συνδεδεμένοι μαζί του. Θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους θαυμαστές του", συνεχίζει ο Στάινμπεργκ σε ανακοίνωση του.

Από την ημέρα της σύγκρουσης του αυτοκινήτου του, που πυροδότησε μια σειρά δημοσιευμάτων και οδήγησε στην αποκάλυψη των πολυπληθών παράλληλων σχέσεων του 34χρονου πρωταθλητή, ο ίδιος δεν είχε κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση εκτός από τη δήλωση του ότι παραιτείται από το άθλημα επ' αόριστον.

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε ότι ο Γουντς, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους του θεάματος, είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ, διαδικασία στην οποία τον στηρίζει και η σύζυγος του που αυτό το διάστημα ζει σε διαφορετικό σπίτι με τα δύο παιδιά τους.

Η δηλώσεις του Τάιγκερ Γουντς θα γίνουν στο πλαίσιου του τουρνουά PGA Tour που διοργανώνεται στο γήπεδο γκολφ TPC Sawwgrass, με χορηγό την εταιρία "Accenture", μια από τις πρώτες που ακύρωσαν τα συμβόλαια της με τον αθλητή αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου.

"Μάλλον είναι μέρος του σχεδίου της επιστροφής του στα γήπεδα", υποθέτει ένας από τους αντιπάλους του, νικητής του British Open, Στιούαρτ Σινκ (Stewart Cink): "Δεν ξέρω τι θα πει, αλλά είναι ενθαρρυντικό που επανέρχεται τουλάχιστον στη δημόσια θέα, αλλά και κοντά στους υπόλοιπους από εμάς".