Μαζί για αποτοξίνωση το ζεύγος Τσάρλι Σιν;

18.02.2010
Μετά τον βίαιο καυγά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Άσπεν του Κολοράντο, οδηγώντας στη φυλακή τον γνωστό ηθοποιό και στη λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, τώρα αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και καλείται να τα αντιμετωπίσει.

Μετά τον βίαιο καυγά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Άσπεν του Κολοράντο , οδηγώντας στη φυλακή τον γνωστό ηθοποιό και στη λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, τώρα αποκαλύπτεται ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ και καλείται να τα αντιμετωπίσει.

Η θυελλώδης σχέση τους έχει απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τους τελευταίους μήνες. Στην αρχή ήταν οι απειλές του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) να σκοτώσει την γυναίκα του με μαχαίρι, που οδήγησαν στη σύλληψη του ανήμερα τα Χριστούγεννα. Mετά ήρθαν η λήψη των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του και η νοσηλεία της συζύγου του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) στην εντατική με πνευμονία, εν αναμονή της δίκης και τέλος η επανασύνδεση του ζεύγους ύστερα από πολλές πιέσεις για την άρση των ασφαλιστικών μέτρων.

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, η Μιούλερ μπήκε για αποτοξίνωση στην κλινική "The Canyon" στο Μαλιμπού. Η εισαγωγή της, την περασμένη Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, ακολούθησε μια μέρα ξεφαντώματος, όπου εκείνη κι άντρας της ήπιαν μέχρι τελικής πτώσεως μετά την πρώτη ακρόαση της υπόθεσης τους από το δικαστήριο, που ήρε τα ασφαλιστικά μέτρα και τους επέτρεψε να έρχονται ελεύθερα σε επαφή μεταξύ τους.

Η 32χρονη Μιούλερ είχε πάρει πρόσφατα μια γεύση υγιεινής ζωής, μετά το εξιτήριο της από την εντατική, όταν νοσηλεύτηκε στην ίδια κλινική για να ανανήψει από την πρόσφατη περιπέτεια της και σύμφωνα με κάποιες πηγές της άρεσε και ήθελε να το επαναλάβει. Στην απόφαση αυτή συντέλεσε και η επιμονή της μητέρας της που εδώ και καιρό την παρακαλούσε να πάει για αποτοξίνωση το συντομότερο δυνατό.

Όμως, όπως λένε οι φίλοι του ζευγαριού σύμφωνα με το RadarOnline, το παράδειγμα της θα έπρεπε να ακολουθήσει και ο 44χρονος Σιν, αφού ξαναγύρισε στο ποτό μετά από πολλά χρόνια αποχής. Ο ίδιος πιστεύει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά οι φίλοι του επιμένουν ότι βρίσκεται σε κατάσταση άρνησης.

"Το τηλεοπτικό του συμβόλαιο πρόκειται να ανανεωθεί σύντομα και δεν έχει καμιά πρόθεση να μπει για αποτοξίνωση", εξηγεί ένας από αυτούς. Σύμφωνα με διάφορες πηγές η αμοιβή του για κάθε επεισόδιο του "Two and a Half Men" όπου πρωταγωνιστεί, φτάνει στα 875.000 δολάρια και μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα το πρόγραμμα του και να του κοστίσει πολύ ακριβά.

Εκτός αυτού ο ίδιος πρόκειται να εξεταστεί από το δικαστήριο στις 15 Μαρτίου, για την υπόθεση της απειλής με μαχαίρι κι αυτό είναι αρκετός μπελάς από μόνος του. "Ποιος συμβούλεψε τον Σιν πρέπει να μπει για αποτοξίνωση; Η σωστή απάντηση είναι: κανένας!", τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του απαντώντας στα σχετικά δημοσιεύματα.