Άριστα πήρε ο Κρις Μπράουν στο δικαστήριο

19.02.2010
Ο πρώην αγαπημένος της Ριάνα (Rihanna) που εκτίει ποινή αστυνομικής επιτήρησης για τον ξυλοδαρμό της πριν από ένα χρόνο, δέχτηκε τον έπαινο της δικαστή για τη συμπεριφορά του.

Ο πρώην αγαπημένος της Ριάνα (Rihanna) που εκτίει ποινή αστυνομικής επιτήρησης για τον ξυλοδαρμό της πριν από ένα χρόνο, δέχτηκε τον έπαινο της δικαστή για τη συμπεριφορά του.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) εμφανίστηκε χτες, Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες, το οποίο διαπίστωσε ότι ο 20χρονος τραγουδιστής δεν έχει χάσει καμιά συνεδρία από τα συμβουλευτικά μαθήματα εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ ολοκλήρωσε επιτυχώς 32 μέρες κοινωνικής εργασίας που του είχαν επιβληθεί από τις 180 συνολικά.

"Φαίνεται ότι τα πας πραγματικά πολύ καλά", είπε η δικαστής Πατρίτσια Σνεγκ (Patricia Schnegg): "Κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο".

Ο Μπράουν μίλησε μόνο μια φορά κατά τη διάρκεια της ακρόασης, λέγοντας "ευχαριστώ" για τα σχόλια της.

Ο τραγουδιστής της R&B έχει καταδικαστεί σε πέντε χρόνια αστυνομικής επιτήρησης και έξι μήνες κοινωνικής εργασίας, όταν παραδέχτηκε την ενοχή του για την κακοποίηση της Ριάνα, λίγο πριν την κοινή εμφάνιση τους στα βραβεία Γκράμι (Grammy Awards) το 2009.

Στη συνέχεια του επετράπη να εκτίσει την ποινή του στη γενέτειρά του, πολιτεία της Βιρτζίνια, αλλά η δικαστής θέλει να εμφανίζεται κάθε τόσο ενώπιον του δικαστηρίου του Λος Άντζελες.

Επιλέον η Σνεγκ επέτρεψε στον Μπράουν να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να τραγουδήσει σε συναυλίες τον Μάιο και τον Ιούνιο. Η επόμενη εμφάνιση του στο δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου. "Όταν θα επιστρέψεις θα έχεις φτάσει πάνω από τα μισά του δρόμου", τον ενθάρρυνε η δικαστής.

Πριν την σύλληψη του ο Μπράουν εμφάνιζε μια άψογη εικόνα και είχε διακριθεί για τις χορευτικές κινήσεις του στο σουξέ του "Run It!". Το τελευταίο του άλμπουμ "Graffiti" κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο.