Παντρεύτηκε η Νόρα

22.02.2010
Το πρωί είχε γύρισμα στα «Μυστικά της Εδέμ», το βράδυ παντρευόταν η Αντιγόνη Δρακουλάκη και μάλιστα ένας από τους κουμπάρους ήταν ο Λουκάς!

Το πρωί είχε γύρισμα στα «Μυστικά της Εδέμ», το βράδυ παντρευόταν η Αντιγόνη Δρακουλάκη και μάλιστα ένας από τους κουμπάρους ήταν ο Λουκάς! Ο αγαπημένος της Γιάννης Χαλικιάς την περίμενε υπομονετικά, καθώς το αυτοκίνητο-αντίκα με το οποίο πήγαινε στην εκκλησία, την Αγία Ειρήνη στην Αιόλου, είχε κολλήσει στην κίνηση λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

Τελικά, η Αντιγόνη "η γνωστή Νόρα της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega", πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο ιβουάρ νυφικό της, φτιαγμένο από λεπτό σιφόν βελούδο, έφτασε με μισή ώρα καθυστέρηση και εντυπωσίασε τους πάντες. Όπως και η ανθοδέσμη που κρατούσε και της έδωσε ο γαμπρός, φτιαγμένη από ίριδες, ένα λουλούδι που ανθίζει στις πλαγιές του Ψηλορείτη. Κουμπάροι της οι καλοί της φίλοι Λιλή Χαλιορή, Κλαίρη Λιονάκη και Παναγιώτης Πετράκης.

Η νύφη στη διάρκεια του μυστηρίου δάκρυσε από συγκίνηση αρκετές φορές, ενώ στο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα» έδωσε ένα φιλί στον Γιάννη της. Αν και ο δεσμός τους μετράει 3 χρόνια, είχαν καταφέρει να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλεσμένοι όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους και φυσικά σύσσωμο το επιτελείο των «Μυστικών της Εδέμ». Ακολούθησε γλέντι σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων, όπου το ευτυχισμένο ζευγάρι και η παρέα της Φεγγαρόπετρας δεν σταμάτησαν λεπτό το χορό.

Όσο για το ταξίδι του μέλιτος, θα γίνει το καλοκαίρι, γιατί τώρα δεν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Να ζήσετε και σύντομα με ένα παιδάκι...