Βούλιαξε η Αράχoβα

23.02.2010
Το αδιαχώρητο επικράτησε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από διασημότητες στην περιοχή της Αράχοβας.

Το αδιαχώρητο επικράτησε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από διασημότητες στην περιοχή της Αράχοβας.

Την έκπληξη έκανε η πολυπληθής παρέα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πέρασε στιγμές χαλάρωσης οικογενειακώς. Συνοδευόμενος από πολύ γνωστό επιχειρηματία, που έχει ένα από τα διάσημα καταλύματα της περιοχής, απόλαυσε χλιδάτες στιγμές με την παρέα του. Η «Μύκονος του χειμώνα» φιλοξένησε και αρκετούς εκπροσώπους της πολιτικής ζωής. Ένας από αυτούς ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος φέτος δεν επέλεξε τα πάτρια εδάφη και το Καρναβάλι της Πάτρας, αλλά προτίμησε να περάσει ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο στην Αράχοβαμε τη φίλη του και ένα πολύ φιλικό τους ζευγάρι. Περπάτησαν στα δρομάκια της πόλης και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο club «Paramount».

Στο ίδιο club βρισκόταν και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης με παρέα φίλων του επιχειρηματιών. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο επιχειρηματίας Στέλιος Λιναρδάκης, που ξεφάντωσε με την παρέα του. Αλλά δεν ήταν ο μόνος...

Έγινε «πραγματικός χαμός από λουλουδοπόλεμο με χορεύτριες οριεντάλ και ελληνική μουσική, που κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί», όπως μας είπε ο επιχειρηματίας Γιάννης Βάρσος, που βρέθηκε επίσης οικογενειακώς εκεί. Το αδιαχώρητο επικρατούσε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά της πόλης. «Δεν μπορούσες να παρκάρεις πουθενά», μας είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούκαλης.

Τα γενέθλια της Αγγελικής
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Αγγελική Νικολούλη, που μαζί με τη Δέσποινα Μοιραράκη και άλλους φίλους της γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Αράχοβα το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς. Στο club «Ακουαρέλα» έγινε πανικός, με την παρέα να έχει αμείωτο κέφι, ενώ η έκπληξη όλων ολοκληρώθηκε όταν εμφανίστηκε μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Στον ίδιο χώρο διασκέδαζαν με την παρέα τους και ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σίλια Κριθαριώτη. Στο Λιβάδι της Αράχοβας βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του. Την αργία του τριημέρου εκμεταλλεύτηκαν επίσης ο Χρήστος Φερεντίνος με τη σύζυγό του και πέρασαν πολύ ευχάριστες οικογενειακές στιγμές στην Αράχοβα, όπως και ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του και αρκετούς φίλους τους. Β.Λ.