Χωρίς Βαλεντίνο θα μείνει η Ντέμι Μουρ

04.02.2010
"Ήταν έκπληξη και για τους δύο", είχε πει κάποτε η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) μιλώντας για τον έρωτα της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher). Μια ακόμη έκπληξη την περιμένει τώρα, όχι όμως ευχάριστη αυτή το φορά, καθώς μαθαίνει ότι ο άντρα της δεν συμπαθεί καθόλου την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.


"Ήταν έκπληξη και για τους δύο", είχε πει κάποτε η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) μιλώντας για τον έρωτα της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher). Μια ακόμη έκπληξη την περιμένει τώρα, όχι όμως ευχάριστη αυτή το φορά, καθώς μαθαίνει ότι ο άντρας της δεν συμπαθεί καθόλου την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

"Μισώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου", είπε ο Κούτσερ στο περιοδικό "Parade". Δεν μισεί όμως το συναίσθημα που γιορτάζεται κάθε 14 Φεβρουαρίου. Στην πραγματικότητα νιώθει ακριβώς το αντίθετο.

"Νομίζω ότι κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι μια μέρα έρωτα", λέει. "Σε αυτή την περίπτωση, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα έπρεπε να λέμε σε καθένα που μισούμε ότι δεν τους αντέχουμε. Θα έπρεπε να υπάρχει μια μέρα μίσους, και 364 μέρες αγάπης", εξηγεί.

Ο Κούτσερ, ο οποίος στην ταινία "Valentine's Day" παίζει έναν ανθοπώλη που βρίσκει την αγάπη εκεί που δεν το περιμένει, φαίνεται ότι ανέπτυξε αυτή την απέχθεια προς την κόκκινη αυτή γιορτή στο δημοτικό.

"Ήταν ένα κορίτσι που καθόταν μπροστά μου και είχε υπέροχα, πάρα πολύ μακριά μαλλιά. Ήμουν τρελαμένος μαζί της", λέει. Όμως, βίωσε μια μεγάλη απόρριψη όταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου της έδωσε μια κάρτα με το πολύ άμεσο μήνυμα "Φίλησέ με".

"Η τραγωδία ήταν ότι ούτε εκείνη πήρε το μήνυμα, ούτε εγώ το φιλί", συνεχίζει ο Κούτσερ, μιλώντας για την άγουρη εκείνη απογοήτευση.

Ωστόσο, η ρομαντική διάθεση του ηθοποιού επιβίωσε με τα χρόνια. "Νομίζω ότι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν ταξίδεψα σε μια άλλη χώρα για να δω εκείνη που αγαπούσα μόνο για μια ώρα αφού έπρεπε να γυρίσω αμέσως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν μπορούσα να αναβάλω", θυμάται ο Άστον. "Στην πραγματικότητα, λοιπόν, δεν κοιμήθηκα καθόλου για 2 μέρες, κουράστηκα απίστευτα, και όλο αυτό για μία μόνο ώρα με κάποιον", συνέχισε μονολογώντας!