Θα είναι η Ζυγούλη η πιο σέξι γυναίκα της ΤV;

17.01.2008
Ενώ το ριάλιτι των παρουσιαστών ολοκλήρωσε με ανάμεικτα συναισθήματα τον κύκλο του την περίοδο των γιορτών, στην Κάντζα έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού το κενό στο πρόγραμμα

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Ενώ το ριάλιτι των παρουσιαστών ολοκλήρωσε με ανάμεικτα συναισθήματα τον κύκλο του την περίοδο των γιορτών, στην Κάντζα έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού το κενό στο πρόγραμμα για τα βράδια της Παρασκευής είναι δεδομένο και τώρα αναζητείται η λύση στο νέο ριάλιτι, που θα έχει στόχο να επιλέξει τον πιο σέξι Έλληνα και την πιο σέξι Ελληνίδα!

Επικρατέστερη μέχρι στιγμής για το ρόλο της παρουσιάστριας δεν είναι άλλη από την επίσημη αγαπημένη του Σάκη Ρουβά και μοντέλο με διεθνή αναγνώριση, την Κάτια Ζυγούλη. Για το τιμόνι, πάντως, της εκπομπής έχει ακουστεί και το όνομα της Εβελίνας Παπαντωνίου. Οι δύο αυτές σούπερ μοντέλες βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο των υπευθύνων προγράμματος του Alpha, που τώρα ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά της καθεμίας μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση στα τέλη Ιανουαρίου.

Μπορεί να μοιάζει με πρόγευση καλλιστείων, το σίγουρο όμως είναι ότι οι οθόνες μας θα πλημμυρίσουν από σέξι αγόρια και κορίτσια, που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους να γίνουν γνωστοί. Οι παίκτες θα διαγωνίζονται με πρώτο κριτήριο την εμφάνισή τους και αυστηρή κριτική θα τους ασκείται από τα μέλη της επιτροπής, όχι μόνο για τους κοιλιακούς και το καλλίγραμμο σώμα τους, αλλά και για την προσωπικότητά τους, που θα αποκαλύπτεται από τις διάφορες δοκιμασίες που θα περνούν κάθε εβδομάδα με βάση τις οδηγίες της παραγωγής του παιχνιδιού. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κριτική επιτροπή θα απαρτίζεται από ένα διάσημο φωτογράφο, μια δημοσιογράφο-διευθύντρια μεγάλου περιοδικού μόδας, ένα μοντέλο και έναν πολύ γνωστό σχεδιαστή. Το όλο στήσιμο του παιχνιδιού θα βασιστεί στην πολύ πετυχημένη συνταγή του «Αmericas next top model», ενός ριάλιτι που απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές και το παρουσίαζε η δαιμόνια Τάιρα Μπανκς. Παράλληλα, όπως έχουμε ήδη γράψει, ετοιμάζεται πυρετωδώς και το «Βaby Dance», ένα ξενόφερτο ριάλιτι-διαγωνισμός χορού παιδιών μέχρι 12 χρόνων. Για την παρουσίαση έχει ήδη «κλειδώσει» το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια, για την επιλογή της οποίας έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο η επιτυχημένη εμφάνισή της στη Eurovision με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Λέγεται όμως ότι οι υπεύθυνοι αυτού του ριάλιτι αναζητούν εναγωνίως και ένα συμπαρουσιαστή, κατά προτίμηση ηθοποιό.