Μαζωνάκης: έριξε "χυλόπιτα" στον Λάκη;

29.01.2010
Ένα τεράστιο «όχι» από πείσμα και μόνο, φαίνεται ότι είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον Λάκη Λαζόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, ο Λαζόπουλος σκέφτηκε να καλέσει στο «Αλ Τσαντίρι»
Ένα τεράστιο «όχι» από πείσμα και μόνο, φαίνεται ότι είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον Λάκη Λαζόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΛΟΙΠΟΝ, ο Λαζόπουλος σκέφτηκε να καλέσει στο «Αλ Τσαντίρι» τον «Μαζώ» κι έτσι ζήτησε από τους συνεργάτες του να τον προσκαλέσουν. Πού να περίμενε, όμως, ότι η συνέχεια θα ήταν δυσάρεστη και θα έβαζε σε κίνδυνο την πολύχρονη φιλία τους;

Κι αυτό, διότι ο αοιδός τσαντίστηκε που ο φίλος του (γνωρίζονται από τις αρχές της δεκαετίας του 90) δεν τον κάλεσε προσωπικά στην εκπομπή του, αλλά μέσω συνεργατών λες και ήταν δύο ξένοι. Η δυσαρέσκεια του μεταφέρθηκε στον Λάκη κι εκείνος φρόντισε να του τηλεφωνήσει, αλλά ο «Μαζώ» ήτο τόσο τσαντισμένος που απέρριψε και πάλι την πρόταση. Όχι η φιλία τους, δεν τινάχτηκε στον αέρα, με τον Λαζοπουλο να σκέφτεται μία νέα πρόσκληση (προσωπική αυτή τη φορά) στο μέλλον. Να ηρεμήσουν, όμως πρώτα τα πνεύματα και μετά.