Ριάνα: "Είμαι πάντα μόνη"

29.01.2010
Αυτή τη δήλωση κάνει η σέξι τραγουδίστρια, λέγοντας ότι δεν θα πάρει μαζί της τον μπεϊζμπολίστα Ματ Κεμπ (Matt Kemp) στην τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι, την Κυριακή.

Αυτή τη δήλωση κάνει η σέξι τραγουδίστρια, λέγοντας ότι δεν θα πάρει μαζί της τον μπεϊζμπολίστα Ματ Κεμπ (Matt Kemp) στην τελετή απονομής των βραβείων Γκράμι, την Κυριακή.

"Θα πάω στα Γκράμι μόνη, όπως πάντα", είπε την Τρίτη σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Λος Άντζελες η Ριάνα (Rihanna). "Ακόμη και όταν ήμουν σε σχέση, πάντα μόνη μου πήγαινα".

"Είμαι ακόμη ελεύθερη, αν αυτό είναι που πραγματικά ρωτάτε", ξέσπασε αμέσως μετά.

Και τότε, τι ήταν αυτές οι φωτογραφίες με την ίδια και τον 25χρονο άσο των Dodgers, σε τρυφερές περιπτύξεις στο Κάμπο Σαν Λούκας στο Μεξικό; "Ήταν μια έκρηξη", απάντησε λακωνικά η Ριάνα μιλώντας για το ταξίδι αυτό. Η σιωπή της πάντως μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τα τελευταία δημοσιεύματα που θέλουν τον Κεμπ να κατηγορείται από πρώην φίλη του για βίαιη συμπεριφορά. Όσο για τα Γκράμι, είπε ότι είναι "ενθουσιασμένη".

Είναι υποψήφια για το βραβείο της Καλύτερης Συνεργασίας Rap/Sung μαζί με τον Τζέι Ζι (Jay-Z) και τον Κέινι Γουέστ (Kanye West) για την επιτυχία "Run This Town".

"Πρόκειται για την ακρίβεια για το πρώτο κομμάτι που κάναμε από τα περσινά Γκράμι", είπε. "Είναι υπέροχο που είμαστε υποψήφιοι". Και πρόσθεσε, "Ανυπομονούμε. Ελπίζουμε να φέρουμε στο σπίτι το... μπέικον, αλλά αν δεν συμβεί αυτό, αρκεί η χαρά της υποψηφιότητας".

Η εμφάνιση της Ριάνα στα περσινά βραβεία, τις 8 Φεβρουαρίου 2009, ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή, εξαιτίας του ξυλοδαρμού της από τον τότε φίλο της Κρις Μπράουν (Chris Brown). Αργότερα, ο Μπράουν αποδέχτηκε την ενοχή του και καταδικάστηκε σε 5 χρόνια επιτήρησης.