Tα πείσματα του Μαζωνάκη στον Λάκη

02.02.2010
Δεν θα ήταν ωραίο να εμφανιστούμε μαζί στο «Τσαντίρι», φαίνεται να σκέφτηκε ο αστείρευτος Λάκης και ζήτησε από τους συνεργάτες του να έρθουν σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δεν θα ήταν ωραίο να εμφανιστούμε μαζί στο «Τσαντίρι», φαίνεται να σκέφτηκε ο αστείρευτος Λάκης και ζήτησε από τους συνεργάτες του να έρθουν σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και να τον προσκαλέσουν ένα βράδυ Τρίτης στην τηλεοπτική του παρέα. Ο Μαζώ όμως απάντησε αρνητικά! Καλά διαβάζετε... κάτι τον έκανε να πεισμώσει και δεν αποδέχθηκε την πρόσκληση του φίλου του!

Ο Λάκης επιθυμούσε από πέρυσι να έχει στο πλευρό του, σε μία από τις εκπομπές του, τον Γιώργο Μαζωνάκη. Τώρα λοιπόν που ο «Mr Αλ Τσαντίρι» επέστρεψε σκέφτηκε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ο επιτυχημένος τραγουδιστής να περάσει από το «Τσαντίρι» του. Ο τελευταίος όμως άρχισε τα πείσματα.

Οι συνεργάτες του Λάκη Λαζόπουλου επικοινώνησαν μαζί του για να κανονιστεί η εμφάνισή του, αλλά αυτό ήταν που τον ενόχλησε! Περίμενε η πρόσκληση να του γίνει από τον ίδιο. Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίζονται από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και έχουν μια πολύ καλή σχέση.

Ο Μαζώ θεώρησε υποτιμητικό να μιλάει με το φίλο του μέσω τρίτων, πόσο μάλλον όταν θέλει να εμφανιστεί στην εκπομπή του. Ο Λάκης, φυσικά, δεν ήθελε να παρεξηγηθεί η στάση του, γι’ αυτό φρόντισε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τον τραγουδιστή και να λυθεί η παρεξήγηση.

Όσο όμως και να του ζητούσε μετά να εμφανιστεί στο «Τσαντίρι», ο Μαζωνάκης ήταν ανένδοτος! Φυσικά, ο Λαζόπουλος δεν επέμεινε, για να μη γίνει φορτικός, αλλά του υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα τον προσκαλέσει εκείνος.