Γιατί ο Σάκης έκλεισε το τηλέφωνο στην Άννα

28.01.2010
Eνας έντονος τηλεφωνικός διάλογος παραλίγο να βάλει τέρμα σε μια καλή φιλία. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και τον Σάκη Ρουβά, που τις τελευταίες μέρες η σχέση τους περνάει κρίση. Αιτία; Η άρνηση της τραγουδίστριας να εμφανιστεί στον τελικό του «X-Factor». Μια άρνηση που ο Σάκης πήρε πολύ... προσωπικά!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Η πορεία του «X-Factor 2» είναι αναμφισβήτητα πολύ καλή, κάτι που διαπιστώνεται κάθε εβδομάδα από τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει. Μέρος της επιτυχίας αυτής, βέβαια, ανήκει στον Σάκη Ρουβά, που ο κόσμος δείχνει να τον επιβραβεύει και ως παρουσιαστή. Ο γνωστός ποπ σταρ είχε σκεφτεί πώς περίπου θα ήθελε να είναι ο τελικός της εκπομπής και είχε προτείνει την Άννα Βίσση, κάτι που φυσικά βρήκε σύμφωνους όλους από την παραγωγή του σόου.

Όλα αυτά συνέβησαν πριν από έναν περίπου μήνα, όταν και η Άννα του είπε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα και θα ήθελε πολύ να είναι στο πλευρό του τηλεοπτικά για μία ακόμα φορά. Τα πράγματα, όμως, φαίνεται να άλλαξαν για τη Βίσση και για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να μη συμμετάσχει στον τελικό του μουσικού talent show. Έκανε όμως ένα λάθος! Ενημέρωσε τον Σάκη με ένα απλό γραπτό μήνυμα από το κινητό της, δίχως να μπει στον κόπο να του τηλεφωνήσει. Αυτό ήταν που εξόργισε το φίλο της και θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο διάλογός τους ήταν έντονος από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μα καλά, ούτε να μου τηλεφωνήσεις;

Ξέρεις, θα λείπω από την Αθήνα εκείνες τις ημέρες!

Όταν ο Σάκης επέμεινε ότι δεν ήταν τρόπος αυτός να του το πει, η τραγουδίστρια φαίνεται να τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο με την απάντησή της! Κι εκείνος της έκλεισε το τηλέφωνο. Φυσικά, στη συνέχεια η Άννα προσπάθησε να του τηλεφωνήσει, αλλά εκείνος μέχρι και σήμερα δεν της έχει απαντήσει.