Εισβολέας στο σπίτι της Σούζαν Μπόιλ

28.01.2010
Σοκαρισμένη, η 48χρονη Σκοτσέζα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", από παρείσακτο που βρήκε μέσα στο σπίτι της.

Σοκαρισμένη, η 48χρονη Σκοτσέζα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό "Βρετανία Έχεις Ταλέντο", από παρείσακτο που βρήκε μέσα στο σπίτι της.

Ο άντρας ήταν στις σκάλες καθώς η Σούζαν (Susan) μπήκε μέσα με μια φίλη της. Μόλις τις είδε, γύρισε και έφυγε τρέχοντας περνώντας δίπλα από την Μπόιλ -η οποία είχε μόλις επιστρέψει από το Λονδίνο όπου ηχογραφούσε το single της με τίτλο: "The Sun's Helping Haiti". Η ώρα ήταν περίπου 10μ.μ.

Μια στενή φίλη αποκάλυψε ότι η Σούζαν τρομοκρατήθηκε από την όλη διαδικασία. Είπε συγκεκριμένα: "Η Σούζαν γύρισε στο σπίτι και βρήκε τον εισβολέα στη μέση της σκάλας. Ήταν μαζί με μια φίλη της που τη γύρισε με το αυτοκίνητό της. Εκείνη δεν είχε σκοπό να μείνει για παραπάνω από λίγα λεπτά, αλλά τελικά ευτυχώς που ήταν εκεί.
Η Σούζαν δεν τραυματίστηκε αλλά ήταν σαφώς σοκαρισμένη. Ο τύπος τις είδε να μπαίνουν μέσα και βγήκε έξω τρέχοντας".

Το "ασχημόπαπο με την αγγελική φωνή", όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά, είχε πάρει ακόμη μια τρομάρα την ημέρα των Χριστουγέννων όταν είδε δύο αγνώστους να κινούνται ύποπτα έξω από το πίσω παράθυρο του σπιτιού της στο Μπλάκμπουρν, στο Γουεστ Λόθιαν. Και γενικότερα έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ -κυρίως ψυχολογικά- τον τελευταίο καιρό.

Ύστερα από αυτό το συμβάν, η αστυνομία τοποθέτησε συναγερμό. Είναι όμως πολύ πιθανό, τώρα πια, η 48χρονη Μπόιλ να αναγκαστεί να αφήσει το πατρικό της σπίτι για λόγους ασφαλείας. ΄

Τον περασμένο χρόνο υπολογίζεται ότι έβγαλε περίπου €6.000.000 από τις πωλήσεις του άλμπουμ της "I Dreamed a Dream".

Μετά το περιστατικό, επισκευάστηκε αμέσως η πόρτα που είχε παραβιαστεί και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε κλήση για διαταραχή, γύρω στις 10 εκείνο το βράδυ. Ανακοινώθηκε επίσης ότι κρατείται ένας άντρας.