Οι Μπραντζελίνα αντεπιτίθονται!

28.01.2010
Την ώρα που οι τελευταίες φήμες τους χώριζαν για ακόμη μια φορά, ο Μπράντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), απολάμβαναν τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, δειπνώντας σε εστιατόριο.

Την ώρα που οι τελευταίες φήμες τους χώριζαν για ακόμη μια φορά, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), απολάμβαναν τρυφερές στιγμές μεταξύ τους, δειπνώντας σε εστιατόριο.

Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται ότι έχει περάσει στην αντεπίθεση ενάντια στη τελευταία φημολογία για τον υποτιθέμενο χωρισμό τους των €250.000.000.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού "People" κανείς από τους δύο δεν χάνει τον ύπνο του για τα σχετικά δημοσιεύματα. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο περιοδικό είναι το πρώτο που ανακοίνωσε τις εγκυμοσύνες της Τζολί και που δημοσίευσε αποκλειστικές φωτογραφίες των έξι παιδιών του ζευγαριού.

Τη βραδιά που εμφανίστηκε το αρχικό δημοσίευμα για -αυτόν- τον χωρισμό τους εκείνοι είχαν βγει για δείπνο, οι δυο τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν επανειλημμένα τα πέντε χρόνια της σχέσης τους, υποστηρίζει το ίδιο έντυπο.

"Η Αντζελίνα και ο Μπραντ έτρωγαν μαζί σε εστιατόριο του Λος Άντζελες όταν ξέσπασε η φήμη", λέει η πηγή: "Τόσο γελοία είναι η όλη ιστορία".

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες πληροφορίες εκ των έσω, που υποστηρίζουν ότι οι Μπραντζελίνα είδαν όντως τους δικηγόρους τους και τους ζήτησαν να προετοιμάσουν κάτι ισοδύναμο με προγαμιαίο συμβόλαιο -αλλά όχι για να χωρίσουν.

Οι ίδιες πηγές βέβαια, δεν αποκλείουν τελείως και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού. "Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είχαν μια συνάντηση με κορυφαία νομική φίρμα του Λος Άντζελες, τον Δεκέμβριο, όπου δούλεψαν τους όρους ενός νομικού εγγράφου, παρόμοιου με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο", αποκαλύπτει άλλη πηγή στο αμερικανικό περιοδικό "Life & Style".

Το ζευγάρι υπέγραψε τα χαρτιά τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Συμφώνησαν να μοιραστούν τα χρήματα, τα υπάρχοντά τους και την κηδεμονία των 6 παιδιών τους, τα οποία θα ζήσουν μαζί με την μητέρα τους σε περίπτωση που οι γονείς τους χωρίσουν.
"Δεν μίλησαν όμως στους δικηγόρους για χωρισμό, ούτε κάτι τέτοιο αναφέρθηκε πουθενά αλλού".

"Ήταν κάπως τυπικοί μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης", αναφέρει μια δεύτερη πηγή. "Δεν χωρίζουν, όμως, τώρα. Πιθανόν να μην μείνουν για πάντα μαζί. Ίσως η σχέση τους κάνει τον κύκλο της, αλλά είναι μια χαρά -για την ώρα".

Και παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον να αντικρούσουν την έντονη φημολογία κάλυπτε τη σχέση τους συχνά-πυκνά, φαίνεται ότι τώρα πια, έχουν ξεκινήσει μια διακριτική προσπάθεια για να την αντικρούσουν.

Αυτό τον καιρό, το ζευγάρι, περνά οικογενειακές στιγμές στο Λος Άντζελες με τα παιδιά τους, τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox), τον 6χρονο Παξ (Pax), την 5χρονη Ζαχάρα (Zahara), την 3χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 18 μηνών δίδυμα Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).

Το περιοδικό "People" επίσης ανέφερε ότι ο Μπραντ και η Αντζελίνα δεν σκοπεύουν να παραβρεθούν στην επικείμενη τελετή απονομής των Όσκαρ, λόγω των βεβαρημένων προγραμμάτων που έχουν και οι δύο με τα γυρίσματα στις καινούριες τους δουλειές.

Στο μεταξύ, λέγεται επίσης ότι ο 46χρονος Πιτ έχει αγοράσει ένα σπίτι αξίας €800.000 στο Χόλιγουντ Χιλς, το οποίο μάλιστα έχει και μια υπόγεια κάβα.