Σιγή ιχθύος οι Μπραντζελίνα για τον χωρισμό

25.01.2010
Ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ από το Σάββατο απλώνονται σαν την φωτιά, το διάσημο ζευγάρι αρνείται οποιοδήποτε επίσημο σχόλιο στον τύπο σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του.

Ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ από το Σάββατο απλώνονται σαν την φωτιά, το διάσημο ζευγάρι αρνείται οποιοδήποτε επίσημο σχόλιο στον τύπο σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του.

Η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα πρωτοκυκλοφόρησε το Σάββατο από τη βρετανική κουτσομπολίστικη εφημερίδα "News of the World" και δημοσιεύτηκε στα περισσότερα κοσμικά σάιτ την Κυριακή.

Αφορμή γι' αυτό υπήρξε το γεγονός ότι το γενναιόδωρο ζευγάρι, που πρόσφατα πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για τους σεισμόπληκτους της Αϊτής, δεν εμφανίστηκε στην τελετή των "Χρυσών Σφαιρών" (Golden Globes) στις 17 Ιανουαρίου, παρότι η τελευταία ταινία του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), "Άδοξοι Μπάσταρδοι" (Inglorious Basterds), είχε τέσσερις υποψηφιότητες.

Ωστόσο, όπως έχει συμβεί όλες τις φορές που αντίστοιχα δημοσιεύματα βγαίνουν στη δημοσιότητα από τον περασμένο Μάρτιο, οι δημοσιογράφοι που προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους εκπροσώπους τόσο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) όσο και του Πιτ δεν είχαν καμιά επιτυχία κι έτσι στράφηκαν σε ανεπίσημες πηγές του περιβάλλοντος των σταρ.

"Όλα είναι καλά" απάντησε μια από αυτές τις πηγές στο περιοδικό People, ενώ κάποια άλλη είπε ότι η φήμη "είναι απόλυτα ανακριβής".

Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, ο μοναδικός λόγος της απουσίας του ζεύγους από τις "Χρυσές Σφαίρες" είναι το υπερφορτωμένο πρόγραμμα και των δύο που τους κρατά απασχολημένους και είναι γεμάτο κινηματογραφικά γυρίσματα, φωτογραφίσεις, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, η 34χρονη Αντζελίνα και ο 46χρονος Πιτ κάθε τόσο καταφέρνουν να βρίσκουν χρόνο και για τον εαυτό τους, όπως συνέβη στις 2 Ιανουαρίου που μοιράστηκαν ένα ρομαντικό τετ α τετ στο γαλλικό εστιατόριο "Le Perigord" στο κέντρο του Μανχάταν.

"Ήταν σαφές ότι ήθελαν να μείνουν μόνοι και δεν ήθελαν κανέναν άλλον να τους απασχολήσει. Ήταν υπέροχο να βλέπεις ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι", αποκάλυψε πηγή από το εστιατόριο. Άλλωστε την επόμενη μέρη οι δυο τους παρακολούθησαν οικογενειακώς με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά τους στην παράσταση "Μαίρι Πόπινς" στο Μπρόντγουεϊ.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Πιτ έγινε την Παρασκευή, στον τηλεμαραθώνιο "Hope for Tahiti", στο Λος Άντζελες, όπου εκφώνησε έναν πολύ συγκινητικό λόγο. Την ίδια στιγμή, η Τζολί ταξίδευε στην Νέα Υόρκη για μια φωτογράφιση για το περιοδικό Vanity Fair.

Κι ενώ κανείς τους δεν συμμετείχε στην τελετή απονομής των βραβείων SAG (Βραβεία της Συντεχνίας των Ηθοποιών), που έγινε το Σάββατο επίσης στο Λος Άντζελες, όλοι περιμένουν την πολυπόθητη επίσημη αντίδραση του ζεύγους στα δημοσιεύματα.