Η γυναίκα του Γουντς βοηθάει στην (σεξ) αποτοξίνωσή

25.01.2010
Η Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) επισκέφτηκε τον σύζυγό της στην κλινική σεξουαλικής αναμόρφωσης όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Η Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) επισκέφτηκε τον σύζυγό της στην κλινική σεξουαλικής αναμόρφωσης όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το RadarOnline.com.

Το ηλεκτρονικό δίκτυο αναφέρει ότι η 30χρονη Έλιν πέρασε περίπου 5 μέρες σε πόλη του Μισσισιπή, κοντά στο "Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services Center". Σκοπός της επίσκεψής της ήταν να συμμετάσχει στο εντατικό πρόγραμμα θεραπείας του Τάιγκερ (Tiger).

"Ο γάμος δεν έχει τελειώσει", υποστηρίζει μια πηγή στο Radar. "Προσπαθούν και οι δύο να τον σώσουν". Με σκοπό, μάλιστα, να αποφύγει την προσοχή των ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Έλιν προσέλαβε ιδιωτική εταιρεία προστασίας.

Όπως είχε γίνει γνωστό λίγο νωρίτερα, κλινικές που ασχολούνται με τον εθισμό στο σεξ, όπως η συγκεκριμένη, συχνά ζητούν από τους ασθενείς να μπουν σε ειδικά προγράμματα οικογενειακής θεραπείας ή θεραπείας του ζευγαριού. "Αν ο Τάιγκερ και η Έλιν θέλουν σοβαρά να σώσουν τον γάμο τους, εκείνη θα πρέπει να περάσει πολύ χρόνο μαζί του στην κλινική μαζί του", είπε ο αρθρογράφος των "Νew York Times" και αποθεραπευμένος από εθισμό στο σεξ ο όδιος, Μπενουά Ντενιζέ-Λίουις (Benoit Denizet-Lewis), ο οποίος είχε αρχικά αναφέρει την εισαγωγή του Γουντς στην κλινική.

Λέγεται ότι η Έλιν επέστρεψε στο σπίτι της στο Ορλάντο με ιδιωτικό τζετ την Κυριακή. Κατά τη διάρκεια της απουσίας της, τα παιδιά της, ο σχεδόν ενός έτους Τσάρλι (Charlie) και η 3χρονη Σαμ (Sam) έμειναν με τη δίδυμη αδελφή της Τζοζεφίν (Josefin) και μια νταντά.