Με νέο πρόσωπο ενόψει Εurovision

09.01.2008
Όλα τα έχει αυτόν τον καιρό η γοητευτική Χρύσπα. Και ερωτευμένη φαίνεται να είναι όσον αφορά τα προσωπικά της, αλλά έχει και πάρα πολύ άγχος για τα επαγγελματικά, καθώς θα διαγωνιστεί για την τελική εκπροσώπηση

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Όλα τα έχει αυτόν τον καιρό η γοητευτική Χρύσπα. Και ερωτευμένη φαίνεται να είναι όσον αφορά τα προσωπικά της, αλλά έχει και πάρα πολύ άγχος για τα επαγγελματικά, καθώς θα διαγωνιστεί για την τελική εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision. Γι αυτό είπε πριν από λίγες ημέρες να επισκεφθεί πολύ γνωστή ιδιωτική πολυκλινική στο κέντρο της Αθήνας για να αλλάξει μέσα κι έξω!

Τα τελευταία χρόνια η πάντα κεφάτη Χρύσπα αντιμετώπιζε ουκ ολίγες φορές οξείες αμυγδαλίτιδες με υψηλό πυρετό, κάτι που την είχε αναγκάσει να απέχει από τις εμφανίσεις της στα νυχτερινά σχήματα. Το χρόνιο πρόβλημα με τις αμυγδαλές δημιουργούσε μάλιστα στην όμορφη τραγουδίστρια και έντονο πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της και στην απόδοσή τους. Οι πρώτες συζητήσεις που έκανε με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ για τη Eurovision ήταν ένας λόγος παραπάνω, λοιπόν, για να τακτοποιήσει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στη μεγάλη πίστα του ελληνικού τελικού με κλειστή φωνή ήταν κάτι που την τρόμαζε. Έτσι, πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση για τις αμυγδαλές. Και μιας και επισκέφθηκε την εν λόγω κλινική, σκέφτηκε να... φρεσκαριστεί και λίγο!

Η «μεταμόρφωσή» της
Φήμες λένε ότι επέλεξε να κάνει έως και τρεις συνεδρίες αναζωογόνησης των κυττάρων του προσώπου της με τη χρήση botox. Βέβαια, πέρα από το botox, η Χρύσπα συνεχίζει και την εξαντλητική δίαιτα την οποία έχει ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα. Έχει καταφέρει μάλιστα να «πετάξει» από πάνω της 10 ολόκληρα κιλά! Πρόκειται για μια δίαιτα που στηρίζεται σε πρωτεϊνούχα γεύματα, σαλάτες και φρέσκους χυμούς και τη βοήθησε να πει «αντίο» στον καμπυλωτό παλιό εαυτό της και να βλέπει ακόμη περισσότερα ανδρικά βλέμματα να εστιάζουν πάνω της.

Τι τρέχει με τον Αϊβάζη;
Τον τελευταίο καιρό, όμως, η γοητευτική τραγουδίστρια φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα και στα ερωτικά της. Ο χρόνος που φεύγει την «αποζημίωσε» με ένα μεγάλο, όπως όλα δείχνουν, έρωτα, που ήρθε στη ζωή της απρόσμενα. Φήμες λοιπόν λένε ότι τον τελευταίο καιρό πετάει στον έβδομο ουρανό, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη

Αϊβάζη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι της Ναταλίας Γερμανού σε ένα από τα μεγαλύτερα αθηναϊκά clubs όπου εκείνη παίζει μουσική. Από εκείνη τη στιγμή και μετά Γιάννης και Χρύσπα έχουν γίνει αχώριστοι και σε κάθε τους εμφάνιση τα σχόλια δίνουν και παίρνουν!