150.000 ευρώ για να δει τον Σάκη ολόγυμνο!

08.01.2008
Αυτό το κορμί αξίζει όσο χίλιες ράβδοι χρυσού! Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε Τουρκάλα επιχειρηματίας, η οποία είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 150.000 ευρώ για να κάνει δικό της και να βλέπει κάθε μέρα τον δικό μας Σάκη Ρουβά όπως τον γέννησε η μητέρα του.
Αυτό το κορμί αξίζει όσο χίλιες ράβδοι χρυσού! Αυτό φαίνεται να σκέφτηκε Τουρκάλα επιχειρηματίας, η οποία είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 150.000 ευρώ για να κάνει δικό της και να βλέπει κάθε μέρα τον δικό μας Σάκη Ρουβά όπως τον γέννησε η μητέρα του.

Η επιχειρηματίας είναι ένα από τα γνωστότερα μέλη της υψηλής κοινωνίας της Τουρκίας. Το ΛΟΙΠΟΝ συνομίλησε μαζί της και, αφού μας παρακάλεσε να μη δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία της, μας είπε ότι είναι διατεθειμένη να είναι όσο «σκληρή» γίνεται στην επερχόμενη δημοπρασία του τεραστίων διαστάσεων έργου που φιλοτέχνησε ο γνωστός καταξιωμένος καλλιτέχνης και εικαστικός Μιχαήλ Ρωμανός. Εξαιρετικό ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει πόσο τελικά θα «χτυπηθεί» ο συγκεκριμένος τεράστιος και πολύ αποκαλυπτικός πίνακας!

Πιο συγκεκριμένα, το έργο, το οποίο έχει διαστάσεις κοντά στο 1 τ.μ. (!) είχε αγοραστεί από μια διάσημη Τουρκάλα που είχε εντυπωσιαστεί από το πόσο αληθινό και γοητευτικό φαινόταν πάνω στον καμβά το σώμα του Σάκη. «Είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε έρθει στην έκθεση που είχα κάνει σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου. Αμέσως, με το που τον είδε, μου πρόσφερε πολλές χιλιάδες ευρώ σε επιταγή για να γίνει δικός της ο πίνακας», μας είπε σήμερα ο Μιχαήλ Ρωμανός. Στη συνέχεια η συγκεκριμένη κυρία, που δραστηριοποιείται και σε φιλανθρωπικούς κύκλους, θέλησε να χαρίσει αυτό το έργο στο ίδρυμα κακοποιημένων γυναικών, προκειμένου να δημοπρατηθεί και τα χρήματα να πιάσουν τόπο. Όπως μας αποκάλυψε ο Μιχαήλ Ρωμανός, «πριν από κάποιους μήνες είχε ενδιαφερθεί και ο Ηλίας Ψινάκης να τον αγοράσει προσφέροντάς μου ούτε λίγο ούτε πολύ 60.000 ευρώ! Εγώ διαφώνησα, γιατί πιστεύω πως απλούστατα είπε ό,τι είπε για διαφημιστικούς λόγους. Προτιμώ δηλαδή να πάνε τα χρήματα για κάποιον καλό σκοπό παρά να διαφημιστεί κάποιος».

Αν σας ζητούσε ο ίδιος ο Ηλίας να τον ζωγραφίσετε, τι θα απαντούσατε;

«Θέλω να έχω ως μοντέλα μου άτομα όμορφα, νέα και γυμνασμένα. Δεν θα ζωγράφιζα ποτέ άτομα περασμένης χιλιετίας! Φυσικά και θα αρνιόμουν να κάνω κάτι τέτοιο με τον Ηλία».

Από τα νέα παιδιά ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος μετά τον Σάκη;

«Σκέφτομαι πως θα ήθελα να ζωγραφίσω τελείως γυμνό τον Κώστα Μαρτάκη. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, τα μάτια του έχουν υπέροχο χρώμα και πάνω απ όλα έχει καταπληκτικό και σέξι σώμα. Όταν πρόκειται για αγόρια, θέλω να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως ο Σάκης και ο Κώστας Θα μου άρεσε να το κάνω τώρα και ενόψει Eurovision πιστεύω ότι μια τέτοια κίνηση θα βοηθούσε τον Κώστα». Δ.Μ.