Τα κατορθώματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

22.12.2009
Δημοσιεύοντας μια λίστα με τις 75 πιο γελοίες ή προσβλητικές ειδήσεις που γράφτηκαν για εκείνη μέσα στο 2009 γιορτάζει αυτά τα Χριστούγεννα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Δημοσιεύοντας μια λίστα με τις 75 πιο γελοίες ή προσβλητικές ειδήσεις που γράφτηκαν για εκείνη μέσα στο 2009 γιορτάζει αυτά τα Χριστούγεννα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ως πηγές της λίστας -που περιλαμβάνει πολυάριθμες αναφορές για νέους δεσμούς, ισχυρισμούς για συναισθηματική κατάρρευση κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Αυστραλία, όπως και φήμες για το ότι ο πατέρας της της έδινε ναρκωτικά, ή υπερβολικές απαιτήσεις, όπως το ότι κάποια στιγμή ζήτησε έναν ειδικό στύλο για στριπτίζ μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της- η 28χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε αμερικανικές και βρετανικές ιστοσελίδες καθώς και κουτσομπολίστικα περιοδικά και εφημερίδες.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως το 2009, η Μπρίντεϊ υποτίθεται ότι είχε μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί, ότι ήταν εθισμένη... στην κηπουρική, ότι είχε υποχρεωθεί να διαβάζει καθημερινά τη Βίβλο, αλλά και ότι είχε ασπασθεί τον Ιουδαϊσμό και ότι η οικογένεια της κάποτε κυνηγούσε και έτρωγε... σκίουρους.

Όμως, στην κορυφή αυτών των 75 ιστοριών που δημοσιεύτηκαν στην προσωπική ιστοσελίδα της τραγουδίστριας (www.britneyspears.com), μπαίνει σίγουρα ο δεσμός που της χρέωσαν με τον ινδό χορογράφο Σαντίπ Σόπαρκαρ (Sandip Soparrkar), ο οποίος μάλιστα είχε παρουσιαστεί με βαρύγδουπους τίτλους του είδους: "Η Μπρίτνεϊ Σπιαρς γνωρίζει το νέο της Μπολιγουντινό αμόρε στους γονείς της".

Η λίστα, με την κωδική ονομασία "The Year in BS" ("Ο χρόνος της Μ.Σ."), συνοδεύεται από ένα σημείωμα που έγραψε η ίδια η Μπρίτνεϊ λέγοντας ότι μέσα στο 2009 και συγκεκριμένα από τότε που έκανε την πρώτη περιοδεία της μετά το 2004, όταν η καριέρα της είχε πιάσει πάτο, γράφτηκαν περισσότερα από 13.000 άρθρα για την ίδια:

"Στη λίστα αυτή συμπεριλάβαμε τα πιο γελοία από αυτά τα δημοσιεύματα, είτε γιατί αφορούσαν γεγονότα παντελώς ανακριβή, στο βαθμό του παραλόγου, είτε γιατί πιστεύουμε ότι ήταν απλώς προσβλητικά ως προς τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα", διευκρινίζει το σημείωμα της.

Η Σπίαρς εκτοξεύθηκε στην κορυφή της δημοσιότητας ως πριν από δέκα χρόνια, με τραγούδια επιτυχίες όπως το "(You Drive Me) Crazy" και το "Baby One More Time" και είναι μέχρι και σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς διασημότητες στον κόσμο.

Η φετινή περιοδεία της με τίτλο "Circus" την ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη και την Αυστραλία και της χάρισε τρία σινγκλς που σκαρφάλωσαν πολύ γρήγορα στην κορυφή των τσαρτς.