Σιένα Μίλερ & Τζουντ Λο: μαζί και στις γιορτές

23.12.2009

Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, ο Τζουντ Λο (Jude Law) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), φαίνεται ότι όχι μόνο ζουν τον έρωτα τους αλλά ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις και τις γιορτές!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημρίδας "Μirror", η Σιένα προσκάλεσε το Τζουντ να περάσει μαζί της τις γιορτές στα νησιά Barbados (Μπαρμπέιντος), όπου θα βρίσκεται και η ίδια μαζί με φίλους.

"Η Σιένα θα έφτανε χθες στην Καραϊβική και ζήτησε στο Τζουντ να πάει μαζί της. Εκείνος το σκέφτεται και θα ήθελε πολύ να πάει, αλλά σκέφτεται πολλά και κυρίως τα παιδιά του", δήλωσε άτομο του περιβάλλοντος της 27χρονης ηθοποιού στην εφημερίδα "Sun".

Ο Τζουντ- που έχει τώρα τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του Σάντι Φρoστ (Sadie Frost) και ακόμα μία κόρη από το δεσμό του με μοντέλο Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke)- γνώρισε τη Σιένα στα γυρίσματα της ταινίας "Alfie" το 2004.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ανήμερα τη ημέρα των Χριστουγέννων αλλά χώρισαν το 2006, όταν η Σιένα έμαθε ότι ο Τζουντ την απάτησε με τη νταντά των παιδιών του.

Ο έρωτας του 36χρονου Τζουντ και της 27χρονης Σιένα αναζωπυρώθηκε την περίοδο πουξεκίνησαν να εμφανίζονται και οι δύο σε κοντινές θεατρικές σκηνές στο Μπρόντγουεϊ και πλέον έχουν γίνει αχώριστοι!

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ετοιμάζονται να φτιάξουν το σπίτι τους στο Λονδίνο για να μείνουν μαζί από την Άνοιξη!