Νέο ειδύλλιο

27.12.2007
Εκείνη ωραία όσο λίγες και επιτυχημένη στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Εκείνος νέος, ωραίος και ένας από τους ζεν πρεμιέ της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της πόλης.

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Εκείνη ωραία όσο λίγες και επιτυχημένη στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Εκείνος νέος, ωραίος και ένας από τους ζεν πρεμιέ της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της πόλης.

Ο λόγος για τη Θάλεια Προκοπίου και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, τους οποίους γνωρίσαμε ευρύτερα μέσω της Ολυμπιάδας και της «Βέρας στο δεξί» αντίστοιχα. Η Θάλεια ήταν η πρωθιέρεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας πριν από τρία χρόνια, ενώ ο Παναγιώτης ξεχώρισε αμέσως από την παρουσία του στην επιτυχημένη «Βέρα στο δεξί» των Ακρίτα - Κυρίτση, αλλά και στους «Singles». Οι δρόμοι τους είχαν συναντηθεί δυο τρεις φορές κατά το παρελθόν, ωστόσο τίποτα δεν έδειχνε πως κάποια στιγμή θα γίνονταν και ζευγάρι. Δεν πρόκειται για απλές φήμες, αφού υπάρχει και συνέχεια, που επιβεβαιώνει την είδηση αυτή. Οι δυο τους είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της παράστασης «Ο θείος Βάνιας», που ανεβάζει φέτος το «Ανοιχτό Θέατρο» και που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 του μήνα. Καθημερινά ο Παναγιώτης περνάει με του μεγάλου κυβισμού μηχανή του και παίρνει από το σπίτι της στα Εξάρχεια τη Θάλεια, χωρίς να κάνει ιδιαίτερο κόπο, αρκεί να σκεφτεί κανείς πως τα σπίτια τους έχουν απόσταση μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα. Ακόμα και ο υπόλοιπος θίασος κατάλαβε τι συμβαίνει και απόρησε που στην ερώτησή τους εκείνοι δεν παραδέχονταν ότι είναι ζευγάρι. Επίσης, οι δύο συνάδελφοι κάνουν κοινές εξόδους σε μαγαζιά των Εξαρχείων, αλλά και πιο κοσμικά, όπως στο πάρτι γνωστού μηνιαίου περιοδικού στην «Αίγλη», όπου κατέφθασαν και έφυγαν παρέα. Θεωρούμε πως άδικα κρύβονται και δεν παραδέχονται τη σχέση τους, αφού αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να το αποκαλύψουν, όπως συνέβη σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως της Μάρως Λύτρα και του Κώστα Καραφώτη ή της Ναταλίας Γερμανού και του Θάνου Τζάνη.