Καραμέρος - Χαριτάτος: Ποιοι θέλουν να τους χωρίσουν

23.11.2009
Η επιτυχία έφερε ζήλια. Το δίδυμο Καραμέρος - Χαριτάτος με το «10 με 1 μαζί» απογείωσε σε θεαματικότητες την πρωινή ζώνη του ANT1.

Η επιτυχία έφερε ζήλια. Το δίδυμο Καραμέρος - Χαριτάτος με το «10 με 1 μαζί» απογείωσε σε θεαματικότητες την πρωινή ζώνη του ANT1. Κατάφεραν να κάνουν όλους να μιλάνε για το πετυχημένο infotainment (ενημέρωση και ψυχαγωγία) που έφεραν στην πρωινή ζώνη, κάνοντας το κοινό και τους δείκτες της AGB να τους αγαπήσουν. Έτσι, έκλεισαν τα στόματα όσων τους αμφισβητούσαν. Μόνο που κάποιες κακές γλώσσες... μεταλλάχθηκαν σε «ζιζάνια».

Άρχισαν λοιπόν να διαδίδουν φήμες, με στόχο να πλήξουν τη φιλία τους και να δημιουργήσουν «τριγμούς» στην άψογη επαγγελματική τους σχέση. Ο Σπύρος, λέει, υποστηρίζει σε φίλους και γνωστούς ότι η επιτυχία της εκπομπής οφείλεται αποκλειστικά σε εκείνον!

Αυτά έφτασαν στα αφτιά του Γιώργου, που αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά κάποια στιγμή αμφιταλαντεύτηκε και στεναχωρήθηκε. Μάλιστα, όπως συζητιόταν στα πηγαδάκια του ANT1, για 2-3 μέρες υπήρχε «πάγος» στη σχέση των δύο αντρών, μέχρι όμως ο Γιώργος να πάρει την απόφαση να το συζητήσει με το συνεργάτη του. Άλλωστε, τόσα χρόνια που κρατάει η φιλία τους έχουν μάθει να συζητάνε τα πάντα και να λύνουν κάθε παρεξήγηση.

Έτσι έγινε και τώρα και λίγη ώρα μετά τα γέλια επέστρεψαν και οι δυο τους έδειχναν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο στην πορεία τους. «Άσ’ τους να λένε. Θα κουραστούν και θα σταματήσουν», ακούστηκε ότι ήταν η τελευταία τους φράση πριν μπουν στο στούντιο για να «κλέψουν» και πάλι τις εντυπώσεις με την πετυχημένη «συνταγή» τους.