Ο Πάρης τους θέλει στο Χόλιγουντ

26.11.2009
Ήρθε και η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να μεταναστεύσει στο Λος Άντζελες! Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εδώ και καιρό αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Ήρθε και η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να μεταναστεύσει στο Λος Άντζελες! Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος εδώ και καιρό αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η ευκαιρία ήρθε από την εταιρεία παραγωγής του Πάρη Κασιδόκωστα, τη 1821 Films. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά και τώρα ήρθε η ώρα να συνεργαστούν.

Το ταξίδι του Χριστόφορου στη Νέα Υόρκη μαζί με τη Δανάη Σκιάδη για τις ανάγκες του «4» ήταν πηγή έμπνευσης για τον ηθοποιό. Συγκεκριμένα, για ένα νέο δυνατό σενάριο, που όμως για την υλοποίησή του απαιτούνται αρκετά χρήματα. Το budget για τα ελληνικά δεδομένα και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι απαγορευτικό. Όχι βέβαια και για την εταιρεία του «χρυσού εργένη» Πάρη Κασιδόκωστα, που ετοιμάζει πολυδάπανες παραγωγές. Μεταξύ αυτών και η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομηρικού έπους «Οδύσσεια».

Η πρώτη συζήτηση έχει ήδη γίνει και ο Χριστόφορος μετά την ολοκλήρωση της νέας του τηλεοπτικής σειράς, που πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες της AGB, φεύγει για την Αμερική.

Παίρνει μαζί του και τη Ζέτα
Μάλλον όμως δεν θα πάει μόνος του, καθώς οι πληροφορίες μας λένε πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα τον ακολουθήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός αναζητούσε και αυτή εδώ και καιρό μια ευκαιρία για κάτι διαφορετικό. Έτσι, η γνωριμία της με τον Χριστόφορο και τον Πάρη φαίνεται πως της δίνει το εισιτήριο για το L.A. Οι φήμες στο παρελθόν ήθελαν τη νεαρή ηθοποιό ζευγάρι με τον Χριστόφορο, ενώ παλιότερα ότι είχε σχέση και με τον Πάρη. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Πρόκειται απλώς για τρεις πολύ καλούς φίλους, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια κινηματογραφική επιτυχία. Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε, η «χημεία» Χριστόφορου και Ζέτας στη μικρή οθόνη έδεσε και αυτός ήταν ο λόγος που παρατάθηκε η παραμονή της ξανθιάς πρωταγωνίστριας στη σειρά. Τώρα καλούνται να αποδείξουν αν μπορούν να γίνουν και ένα δυνατό εμπορικό κινηματογραφικά ζευγάρι στο Χόλιγουντ.