Διπλό «χτύπημα» για τον Γιάννη Πάριο

20.11.2009
Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες για τον τραγουδιστή του έρωτα. Αρχικά ήταν το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο, που τον οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Δεν έχουν τέλος οι ατυχίες για τον τραγουδιστή του έρωτα. Αρχικά ήταν το κάταγμα στον αριστερό του αστράγαλο, που τον οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Στη συνέχεια κι ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πάριος πληροφορήθηκε για το χαμό του 50χρονου ανιψιού του, Γεράσιμου, γιου της μεγάλης του αδερφής Γεωργίας. Ο Γεράσιμος «έφυγε» από τη ζωή στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς.

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία του Γιάννη Πάριου έφτασε στο ναδίρ, καθώς, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του δεν μπόρεσε να πάει ούτε στην κηδεία, που έγινε τη Δευτέρα στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Βέβαια, βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με την αδερφή του, στην οποία προσπαθεί να δώσει κουράγιο. Μπορεί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βαρθακούρη να μην εκτίθενται στις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ δεμένη οικογένεια με πολύ στενές σχέσεις. Μάλιστα, ο ανιψιός του τροβαδούρου του έρωτα ήταν καλός φίλος και του γιου του, Χάρη Βαρθακούρη. Διαρκώς στο πλευρό του Γιάννη Πάριου βρίσκονται τόσο οι τέσσερις γιοι του όσο και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Αλιμπέρτη.