Θύμα εκβιασμού η Σίντι Κρόφορντ

13.11.2009
Θύμα εκβιασμού έπεσε η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο άντρας της Ρέιντ Γκέρμπερ (Rande Gerber).

Θύμα εκβιασμού έπεσε η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και ο άντρας της Ρέιντ Γκέρμπερ (Rande Gerber).

Ένας άντρας γερμανικής καταγωγής, κατηγορείται ότι προσπάθησε να τους αποσπάσει 100.000 δολάρια, για να μην δημοσιοποιήσει φωτογραφία της "δεμένης κόρης" τους.

Σύμφωνα με δικηγορικό γραφείο στο Λος Άντζελες - το οποίο ανέλαβε την υπόθεση - ο 26χρονος Έντις Καγιαλάρ (Edis Kayalar) - που πρόσφατα απελάθηκε στην Γερμανία - κρατούσε στα χέρια του μία φωτογραφία που έδειχνε την τότε 7χρονη κόρη του ζευγαριού, δεμένη σε μια καρέκλα φορώντας σορτσάκι και μακό μπλουζάκι.

Η επίμαχη φωτογραφία είχε τραβηχτεί από την νταντά του παιδιού, εν αγνοία των γονιών.

Όπως φάνηκε στην συνέχεια, η ιστορία του εκβιασμού ήταν στημένη. Το κοριτσάκι αποκάλυψε στους γονείς του ότι η νταντά την φωτογράφισε όσο έπαιζαν το παιχνίδι "Κλέφτες και Αστυνόμοι" και έτσι εξηγείται το δέσιμο της στην καρέκλα.

Ο εκβιαστής ήταν φίλος της νταντάς και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί το δημοφιλές ζευγάρι, βγάζοντας χρήματα. Όμως, εκείνοι δεν ενέδωσαν στις απειλές του και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Η εκπρόσωπος της Κρόφορντ, Ανέτ Γουλφ (Annett Wolf), έκανε σαφές - μέσω δήλωσης που έδωσε στην δημοσιότητα - ότι ο εκβιαστής πρέπει να τιμωρηθεί:

"Το ζευγάρι θα κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσπαθήσει να δημοσιεύσει οποιαδήποτε φωτογραφία της κόρη τους".

Οι Αμερικάνικες αρχές βρίσκονται σε συνεργασία με τους συναδέρφους τους στην Γερμανία που έχουν επιληφθεί του θέματος.

Η Κρόφορντ και ο Γκέρμπερ είναι παντρεμένοι από το 1998 και έχουν δύο παιδιά. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι εμπλέκεται σε κάποιο σκάνδαλο.

Τον περασμένο Μάϊο, ο σύζυγος της Κρόφορντ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος δύο γυναικών που απασχολούσε στην επιχείρησή του. Ο Γκέρμπερ που διαθέτει την επιτυχημένη αλυσίδα μπαρ και εστιατορίων "Midnight Oil", είχε υποστηρίξει μέσω του εκπροσπώπου του ότι οι κατηγορίες δεν είχαν καμία βάση αλήθειας.