Οι Μπραντζελίνα τρώγονται διαρκώς!

16.11.2009
Μια πρόγευση του βιβλίου "Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina", που καίει τους Μπραντζελίνα δίνει κατά αποκλειστικότητα το εβδομαδιαίο περιοδικό Us Weekly, και αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες από την ζωή του δημοφιλούς ζευγαριού.

Μια πρόγευση του βιβλίου "Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina" Jolie, που καίει τους Μπραντζελίνα δίνει κατά αποκλειστικότητα το εβδομαδιαίο περιοδικό Us Weekly, και αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες από την ζωή του δημοφιλούς ζευγαριού.

Εκεί, μαθαίνουμε ότι η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ(Brad Pitt) έχουν χωρίσει τόσες πολλές φορές, που θα έκανε το κεφάλι μας να ζαλιστεί. Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας παρομοιάζει το ταπεραμέντο της Τζολί, με εκείνο της κόμπρα.

Το βιβλίο ισχυρίζεται ότι το 1998, η ίδια η Αντζελίνα προσέλαβε έναν επαγγελματία δολοφόνο, για να την σκοτώσει.

Το δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρει ότι η 34χρονη ηθοποιός δίνει ομηρικούς καυγάδες με τον Μπραντ, ειδικά στα ζητήματα που αφορούν τα έξι τους παιδιά. Όπως αναφέρεται σε απόσπασμα του βιβλιού της συγγραφέος Υβόν Φερνάντεζ (Yvonne Fernandez):

"Οι Μπρατζελίνα μαλώνουν συνεχώς για παιδιά. Τρώγονται σαν τον σκύλο με την γάτα για το πού θα βάζουν τα παιδιά τα παιχνίδια τους, πώς μιλάνε στην νταντά και γιατί δεν καθαρίζουν".

Τέλος, το περιοδικό αποκαλύπτει την αλήθεια για τα μυστικά ραντεβού του Μπραντ με την πρώην σύζυγο του Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston). Το βιβλίο υποστηρίζει πως το ζευγάρι θα έχει χωρίσει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2010.

Ταυτόχρoνα, διεκρινίζονται οι λόγοι για τους οποίους η Τζολί αποφάσισε να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της Γιον Βόιτ (Jon Voight) μετά από οκτώ χρόνια.

Εν το μεταξύ, πρώτη Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει τελικά και το βιβλίο "Brangelina Exposed" του συγγραφέα Ίαν Χάλπεριν (Ιan Halperin), που περιέχει καυτές λεπτομέρειες για τη γνωριμία του Μπραντ με την Αντζελίνα και για το ρόλο που έπαιξε αυτή, στο διαζύγιό του από την ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον.

Πάντως, το απόγευμα του Σαββάτου (14/11/2009), οι Μπραντζελίνα άφησαν τα έξι παιδιά τους σπίτι και έκανα κοινή εμφάνιση στον εορτασμό 30 χρόνων λειτουργίας του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (The Museum of Contemporary Ar) στο Λος Άντζελες.

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή δεν έβαλε τέλος στις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού, αλλά αντίιθετα ανεδειξε την κρύα ατμόσφαιρα που πιθανότατα επικρατεί ανάμεσα στο ζευγάρι.

Η εκθαμβωτική Αντζελίνα, ντυμένη με στράπλες μαύρο φόρεμα του Οίκου Αρμάνι και ο 45χρονος Πιτ, δεν στήθηκαν για να χαρίσουν κοινές πόζες στους φωτογράφους, όπως το συνηθίζουν. Αντίθετα, έκαναν το γύρο της γκαλερί, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας από απόσταση, τα διάφορα έργα τέχνης.

Πλάνα της βραδινής εξόδου του ζευγαριού στο Μουσείο, διέρρευσαν και στον διαδίκτυο, μερικά εκ των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Πιστεύετε ότι όντως οι Μπραντζελίνα έχουν προβλήματα στη σχέση τους;