Δούκισσα γίνε ξανθιά τώρα!

29.09.2010
Μπορεί η αλλαγή να ήταν έντονη, πλην όμως δεν ενθουσίασε ούτε τους δικούς της ανθρώπους, αλλά ούτε και τα στελέχη του Mega.

Μπορεί η αλλαγή να ήταν έντονη, πλην όμως δεν ενθουσίασε ούτε τους δικούς της ανθρώπους, αλλά ούτε και τα στελέχη του Mega. Εδώ και αρκετές εβδομάδες η Δούκισσα Νομικού είχε γίνει καστανή και ελάχιστοι γνώριζαν το μυστικό της, όπως ο καλός της φίλος Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος το είχε μάλιστα ανακοινώσει και μέσω του Twitter.

Η αλήθεια είναι πως ούτε η ίδια η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με την αλλαγή, ακόμη περισσότερο δε όταν είδε πώς «γράφει» στον τηλεοπτικό φακό μετά την πρώτη δημόσια έξοδό της. Εκείνοι ωστόσο που δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου ήταν οι άνθρωποι του Mega, που έδωσαν σαφείς εντολές: «Γίνε το συντομότερο δυνατόν και πάλι ξανθιά!».

Γι’ αυτό άλλωστε και λίγες ημέρες αργότερα η παρουσιάστρια δήλωσε: «Μια αλλαγή είναι, μπορεί να με δείτε πάλι ξανθιά». Η Δούκισσα λοιπόν φαίνεται ότι έβαλε αμέσως μπροστά την επιχείρηση «αλλαγή χρώματος». Επειδή δεν θέλει να καταστρέψει το μαλλί της, θα κάνει συνέχεια ανταύγειες πάνω στην καστανή βάση, με το πρώτο ραντεβού με τον κομμωτή της να έχει προγραμματιστεί για αύριο. Ενώ μέχρι την πρεμιέρα του «Just the two of us» η παρουσιάστρια θα έχει γίνει πάλι ξανθιά.

Υπενθυμίζουμε πως οι κακές γλώσσες λένε πως υποδείξεις για το χρώμα της κόμης έχουν γίνει και στη Φαίη Σκορδά και δεν εννούμε φυσικά να τα ανοίξει, αλλά να τα σκουρύνει. Αυτός είναι και ο λόγος που η παρουσιάστρια στις συνεχείς συσκέψεις για το πρωινό κυκλοφορεί με καπελάκι τζόκεϊ.