Βίκυ Καγιά: Φούντωσαν οι φήμες για εγκυμοσύνη

27.09.2010
«Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βάλω μπροστά τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου». Τι κι αν την προηγούμενη εβδομάδα οι συνεργάτες της Βίκυς Καγιά διέψευδαν κατηγορηματικά τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας; Η ίδια με την παραπάνω δήλωση τις ξαναφούντωσε!

Δεν έμεινε όμως μόνο σ’ αυτή τη φράση, αλλά έδωσε και συνέχεια: «Σκέφτομαι να κάνω παιδί. Με τον Νίκο είμαστε μαζί 4 χρόνια. Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις με τον άνθρωπό σου πως θα κάνετε οικογένεια και να ξέρεις πως αυτή η απόφαση είναι ώριμη».

Λέγεται λοιπόν ότι η Βίκυ διανύει τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και το χαρμόσυνο γεγονός γνωρίζουν ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού και επαγγελματικού της περιβάλλοντος. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές επιμένουν πως σύντομα θα επισημοποιηθεί και η σχέση της Βίκυς με το συντροφό της Νίκο Κριθαριώτη, χωρίς φυσικά να διευκρινίζουν αν θα τελεστεί πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος.

Πάντως, όσοι έχουν δει το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό στο «Next Top Model» κάνουν λόγο για έναν πολύ χαρούμενο άνθρωπο, με πολύ κέφι και διάθεση για δουλειά. Μήπως λοιπόν τελικά ο λόγος της ευτυχίας της είναι ότι σύντομα θα γίνει μανούλα; Θα αποδειχθεί στις επόμενες εβδομάδες.