Η Σεχραζάτ γίνεται τραγουδίστρια...

24.09.2010
Νέα τρέλα με τη Σεχραζάτ! Με μικρόφωνο στο χέρι αλωνίζει τις τουρκικές πίστες β΄ διαλογής και με τη δραματική όσο και σκανδαλώδη ζωή της σηκώνει νέα νούμερα τηλεθέασης στην Τουρκία. Ενώ στην Ελλάδα άρχισε ήδη ο πόλεμος μεταξύ Mega και ΑΝΤ1 για το πού θα «τραγουδήσει» η μελαχρινή καλλονή, που μπήκε σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Αλλά ας ακριβολογήσουμε... Μιλάμε για τη νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την Μπεργκιουζάρ Κορέλ, που από εκλεπτυσμένη αρχιτεκτόνισσα Σεχραζάτ, που συνδυάζει οικογένεια και καριέρα, μεταμορφώνεται σε λαϊκή τραγουδίστρια Φαριγιέ, που προσπαθεί να ξεφύγει από τα δίχτυα της νύχτας και των νταβατζήδων και να ανακαλύψει το χαμένο εξώγαμο γιο της, τον οποίο έδωσε στα 15 της για υιοθεσία.

Το στόρι του «Bitmeyen Sarki» (To τραγούδι δεν τελειώνει ποτέ), που από το πρώτο επεισόδιο στην Τουρκία «σαρώνει» σε τηλεθέαση, παραπέμπει σε μελό ελληνική ταινία των ’60s. Θα δούμε μια τελείως διαφορετική Σεχραζάτ. Η ηθοποιός για τις ανάγκες του καινούργιου της ρόλου υιοθέτησε ένα τελείως διαφορετικό στυλ από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Καρέ μαλλί, έντονο βάψιμο, προκλητικά φορέματα με φόντο νυχτερινά κέντρα στα βάθη της Ανατολής, κινηματογραφικές καταδιώξεις, πολύ κλάμα και πολύ τραγούδι.

Από την πρώτη στιγμή που η Μπεργκιουζάρ αποφάσισε τη μετεγγραφή της από το Canal D στη νέα δραματική σειρά του ATV (σ.σ.: το δεύτερο μεγαλύτερο κανάλι στην Τουρκία) και πήρε το σενάριο στα χέρια της ξεκίνησε μαθήματα ορθοφωνίας από τον άντρα της Χαλίτ Εργκένς, που είναι και πολύ καλός τραγουδιστής.

Κι αν αναρωτιέστε αν θα δούμε τον Ονούρ στη νέα σειρά, η απάντηση είναι «ναι»! Οι σεναριογράφοι ήδη προετοιμάζουν τη θεαματική είσοδο του Χαλίτ Εργκένς στη σειρά, που, όπως θα αποδειχθεί έπειτα από πολλά επεισόδια, είναι ο πατέρας του εξώγαμου γιου της Φαριγιέ και, φυσικά, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

Όπως και στο «Χίλιες και μία νύχτες», θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια για να χαρούν τον έρωτά τους, μεταξύ αυτών και ο αδίστακτος προστάτης της νεαρής τραγουδίστριας. Κι ενώ στελέχη από το Mega και τον ANT1 ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Άγκυρα προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα της νέας σειράς, οι απαιτήσεις των Τούρκων έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Τα στελέχη του τουρκικού καναλιού γνωρίζουν την αναγνωρισιμότητα της Μπεργκιουζάρ και του Χαλίτ αλλά και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που χτυπάνε κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1. Και όποιος αυτή τη φορά προσφέρει τα περισσότερα θα εξασφαλίσει την προβολή της νέας σειράς.