Πάμε σινεμά!

03.11.2009
Διασημότητες σε ρόλους-κλειδιά και ταινίες με υψηλά μπάτζετ εν μέσω κρίσης. Πολλά ονόματα, διάσημοι πρωταγωνιστές, θρίλερ, πολλές ίντριγκες, δράση και εκατομμύρια. Η μεγάλη οθόνη και φέτος παίρνει φωτιά με πολλές ταινίες.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Διασημότητες σε ρόλους-κλειδιά και ταινίες με υψηλά μπάτζετ εν μέσω κρίσης. Πολλά ονόματα, διάσημοι πρωταγωνιστές, θρίλερ, πολλές ίντριγκες, δράση και εκατομμύρια. Η μεγάλη οθόνη και φέτος παίρνει φωτιά με πολλές ταινίες. Υπερπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές, πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Είδαμε, ψάξαμε, βρήκαμε και σήμερα σας παρουσιάζουμε τις λεπτομέρειες από τις πιο σημαντικές ταινίες της νέας περιόδου. Καλή διασκέδαση!

Αξίζει να δείτε «Coco Before Chanel»
Η όμορφη Όντρι Τοτού πρωταγωνιστεί στη βιογραφική ταινία. Ένα πορτρέτο της σχεδιάστριας από το ξεκίνημά της ως μοδίστρα μέχρι την κυριαρχία της στο Παρίσι. Βιογραφικό δράμα που περιγράφει έναν κόσμο με πλούσιες κυρίες των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων που έρχονται αντιμέτωπες με το όραμα της Chanel για γυναίκες ισάξιες με τους άντρες.

«Shutter Island»
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί στο νέο φιλμ του Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά! Μια ταινία γεμάτη δράση, μυστικά και απίθανες ανατροπές. Ήρωες είναι δύο ομοσπονδιακοί, οι οποίοι ερευνούν σε ένα απόμακρο νησί το σκηνικό της απόδρασης μιας φυλακισμένης για δολοφονία.

AMELIA
Η Χίλαρι Σουάνκ σε ένα ρόλο που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη υποδύεται τη θρυλική αεροπόρο Αμέλια Έρχαρτ, που χάθηκε στον Ειρηνικό το 1937. Ένα απο τα βιογραφικά έργα της σεζόν, με τον Ρίτσαρντ Γκιρ σε ρόλο συμπρωταγωνιστή.

«Capitalism: A Love Story»
Η νέα ταινία με την υπογραφή του πολυπαιγμένου και πολυδιαφημισμένου Μάικλ Μουρ. Ο ήρωας του έργου προσπαθεί να βρει τις ρίζες του κακού που οδηγούν στην οικονομική κρίση.

«Surrogates»
Διάσημες φυσιογνωμίες, με πρώτη και καλύτερη εκείνη του Μπρους Γουίλις. Ο σταρ κινείται με τη γνωστή χαρακτηριστική του άνεση σε ένα φιλμ γεμάτο δράση και επιστημονική φαντασία, με κύριο θέμα τους δύο φόνους που φέρνουν δύο ντετέκτιβ του FBI αντιμέτωπους με πολλά ερωτηματικά.

«The Book of Eli»
Το σκηνικό παραπέμπει σε δυνατό θρίλερ, με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον να πρωταγωνιστεί σε ένα σκηνικό που αφορά τη μετά την Αποκάλυψη εποχή. Ένας μοναχικός άντρας προσπαθεί να διασχίσει την Αμερική για να προστατεύσει ένα ιερό βιβλίο, όπου είναι γραμμένο το μυστικό που θα σώσει την ανθρωπότητα.

«Spread»
Κωμωδία με πολύ αίσθημα και με διαφημισμένους παντού πρωταγωνιστές. Ο λόγος για τον Άστον Κούτσερ και τη Μαργαρίτα Λέβιεβα. Η υπόθεση αναφέρεται σε ένα νεαρό που ονειρεύεται τη «μεγάλη» ζωή και κυνηγάει με κάθε τρόπο το όνειρό του, ρίχνοντας δίχτυα σε μεσήλικες κυρίες που φαίνεται να είναι πρόθυμες για όλα.

«2012»
Ο Τζον Κιούζακ, ο Ντάνι Γκλόβερ, ο Γούντι Χάρελσον και πολλοί άλλοι σε μια ταινία που θυμίζει κλασική συνταγή. Υπογράφουν μια περιπέτεια που θα ξεχωρίσει για τη φαντασία και τις καταστροφές αλλά και τις πολλές δραματικές σκηνές.