Είσαι το ταίρι μου...

30.10.2009
Μπορεί οι γάμοι και τα γεννητούρια να μην τελειώνουν στη σοουμπίζ, αλλά οι εργένηδες "άντρες και γυναίκες" δεν σταματούν να ονειρεύονται τον ιδανικό σύντροφο! Ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας ή το δοκίμασαν μια φορά και τώρα ψάχνουν ξανά το ιδανικό ταίρι μας αποκαλύπτουν πώς ονειρεύονται τον άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελαν να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί οι γάμοι και τα γεννητούρια να μην τελειώνουν στη σοουμπίζ, αλλά οι εργένηδες "άντρες και γυναίκες" δεν σταματούν να ονειρεύονται τον ιδανικό σύντροφο! Ηθοποιοί, παρουσιαστές, τραγουδιστές που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας ή το δοκίμασαν μια φορά και τώρα ψάχνουν ξανά το ιδανικό ταίρι μας αποκαλύπτουν πώς ονειρεύονται τον άνθρωπο με τον οποίο θα ήθελαν να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους!

Δέσποινα Καμπούρη: «Θέλω να τον θαυμάζω»
Το τηλεοπτικό ταίρι του Γιώργου Λιανού στο «X-Factor» είναι μια νέα γυναίκα που δεν απασχολεί τα μέσα με τα προσωπικά της. Η ίδια μας αποκάλυψε πώς σκέφτεται τον άντρα των ονείρων της. «Θέλω να είναι γενναιόδωρος. Να είναι σοβαρός και δίκαιος. Η άποψή του να μετράει κι εγώ να τον θαυμάζω και να τον ακούω με προσοχή».

Λευτέρης Πανταζής: «Θέλω γάμο και παιδιά»
Έχει ζήσει μεγάλους έρωτες, θυελλώδεις σχέσεις, έχει παραδεχθεί ότι είχε συνάψει πιο παλιά δεσμό με θαυμάστριά του. Και μπορεί να έχει μια πανέμορφη κόρη, αλλά δεν σταματά να ονειρεύεται την ιδανική σύντροφο. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο ΛΟΙΠΟΝ, θέλει να κάνει ένα γάμο αλλά και να αποκτήσει κι άλλο παιδί.

«Ένα καλό κορίτσι ψάχνω. Να είναι κοντά μου, να με αγαπάει και να με σέβεται κι εγώ θα της τα παρέχω όλα. Αφού τις λατρεύω τις γυναίκες, πεθαίνω για τις γυναίκες, κακό είναι αυτό;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παναγιώτης Πετράκης: «Θέλω να μου κάνει "κλικ"!»
Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς «Μυστικά της Εδέμ» στο θέμα του έρωτα δεν θέτει όρους και στεγανά. Αρκεί η γυναίκα που θα τον ερωτευτεί να του προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Όπως αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ, σε πρόσφατη συνέντευξή του, δεν έχει σκιαγραφήσει μέσα του το ιδανικό ταίρι, αντίθετα, «θέλω να γίνει μέσα μου ένα "κλικ".

Πιστεύω σε ένα "κλικ" απροσδιόριστο που θα αισθανθώ και θα με οδηγήσει στην επιλογή συντρόφου».

Κώστας Καραφώτης: «Θα πρέπει να έχει σωστή συμπεριφορά»
Ο αγαπημένος τραγουδιστής έπειτα από δύο θυελλώδεις δεσμούς που απασχόλησαν τη σοουμπίζ, με τη Μάρω Λύτρα και την Κατερίνα Παπουτσάκη, αποκάλυψε στο ΛΟΙΠΟΝ τι χαρακτηριστικά θα ήθελε να έχει η γυναίκα που ονειρεύεται. Το σίγουρο είναι ότι η συμπεριφορά της θα παίξει τον πρώτο ρόλο στην επιλογή του.

«Είμαι του κεραυνοβόλου έρωτα, αλλά δεν περιμένω μόνο αυτόν να συμβεί. Μπορεί να γίνει και ανάποδα, δηλαδή, να μη γουστάρεις και να γίνει σιγά σιγά. Η ιδανική γυναίκα για μένα θα ήθελα να είναι ο εαυτός της. Δίνω σημασία στο χαρακτήρα μιας γυναίκας και η συμπεριφορά της είναι το πρώτο που κοιτάζω. Φυσικά, και το βλέμμα με το οποίο θα με κοιτάξει».

Γιάννης Παπαθανάσης: «Πρέπει να είναι νοικοκυρά»
Μπορεί στη γνωστή διαφήμιση να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο τι θα πει... η φουκαριάρα η μάνα του, στη ζωή όμως ψάχνει το ιδανικό ταίρι στο πρόσωπο μιας γυναίκας που θα στηρίζει τη μελλοντική του οικογένεια και θα είναι στο σπίτι, αφοσιωμένη στην ανατροφή των παιδιών τους.

«Εγώ τη γυναίκα μου θα την είχα στο σπίτι. Να φροντίζει το σπίτι και τα παιδιά. Αλλιώς δεν μπορεί να κρατηθεί μια οικογένεια, όταν δηλαδή η γυναίκα τρέχει ακολουθώντας τους δύσκολους ρυθμούς της ζωής. Η σημερινή γυναίκα, με όλα αυτά που ζει και βλέπει γύρω της, έχει γίνει ένα σφουγγάρι και απορροφά τα πάντα. Οπότε, γυναίκα πολυάσχολη δύσκολα μπορεί να συμβιβαστεί σε ένα σπίτι».

Λούκας Γιώρκας: «Δεν χρειάζεται να μοιάζει με μοντέλο»
Ο περσινός νικητής του «X-Factor» μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, όμως έχει ήδη τα δικά του στάνταρ για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα με την οποία θα δημιουργήσει οικογένεια.

«Θέλω να είναι έξυπνη, καλοπροαίρετη, ευδιάθετη και σοβαρή. Αυτά τα στοιχεία έχουν για μένα πρωταρχική σημασία. Σίγουρα και η εξωτερική εικόνα παίζει ρόλο, αλλά σημασία έχουν η καλή χημεία και η συνεννόηση. Η γυναίκα αυτή, όπως τη σκέφτομαι, δεν πρέπει να είναι σαν μοντέλο ή η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Αρκεί να έχει τα στοιχεία εκείνα που θα με κάνουν να θέλω να κάνω μαζί της οικογένεια».

Νίκος Οικονομόπουλος: «Δίνω σημασία στο χαρακτήρα»
Μπορεί κατά διαστήματα να του χρεώνουν διάφορες συντρόφους, κυρίως από το χώρο του μόντελινγκ, όμως ο νικητής του «Dream Show» και ανερχόμενος τραγουδιστής είναι μόνος. Τουλάχιστον αυτό δηλώνει ο ίδιος, αποφεύγοντας μάλιστα να κάνει δημόσιες εμφανίσεις συνοδευόμενος από κάποια σύντροφο. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ παραδεχθηκε ότι δίνει σημασία στην εξωτερική ομορφιά μιας γυναίκας, αφού αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που κοιτάζει ένας άντρας. Από την άλλη, μεγάλη σημασία για τον Νίκο παίζει και ο χαρακτήρας της συντρόφου του, η οποία, όταν εκείνος αισθανθεί έτοιμος, θα γίνει η μητέρα των παιδιών του!

«Μου αρέσουν όλες οι γυναίκες, δεν έχω κάποια στάνταρ, π.χ., να είναι ψηλή, ξανθιά ή μελαχρινή. Σημασία έχει να είναι θηλυκή και να έχει καλό χαρακτήρα. Να νοιάζεται για μένα και να μπορούμε να επικοινωνούμε. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση», μας αποκάλυψε.

Όλγα Φαρμάκη: «Δεν ψάχνω πλέον τον πρίγκιπα»
Το... κορίτσι του Θέμου, που μέσα σε δύο χρόνια έγινε ο πόθος χιλιάδων αντρών, μας περιέγραψε το μελλοντικό της σύζυγο, τον άντρα με τον οποίο θα ήθελε να μοιραστεί τη ζωή και τα όνειρά της, αλλά και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει το σύντροφό της. «Καθώς μεγαλώνω ο ψηλός πρίγκιπας του παραμυθιού με τα μπλε μάτια και το άσπρο άλογο σιγά σιγά φεύγει και τα πρότυπα που θέτω αλλάζουν. Δεν κοιτάζω πια τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και την ομορφιά, αλλά το χαρακτήρα του. Το παν είναι ο άντρας που έχεις δίπλα σου να σε σέβεται και να μη σου χαλάει το χατίρι», μας είπε.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Θέλω άντρα σαν τον μπαμπά μου!»
Η νεαρή ηθοποιός κρατάει χαμηλούς τόνους στη ζωή και στα προσωπικά της. Μπορεί να έχει σοβαρό δεσμό και να κάνει άμεσα σχέδια για γάμο, αλλά πάντα έχει στο μυαλό της τον ιδανικό άντρα, αφού το ζωντανό πρότυπο το είχε μέσα στο σπίτι της.

«Θέλω να πληροί τις προϋποθέσεις που έχω στο μυαλό μου. Αλλά το κυριότερο να μοιάζει στον μπαμπά μου», μας εξομολογήθηκε.

Βρήκαν το άλλο τους μισό!
Φυσικά, υπάρχουν και οι τυχεροί! Αυτοί που βρήκαν το άλλο τους μισό και ζουν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Ένα από τα ωραιότερα και πιο ταιριαστά ζευγάρια της σοουμπίζ. Η μικρή Αναστασία έχει κάνει τον Σάκη Ρουβά έναν ευτυχισμένο χαζομπαμπά.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης, Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης, Άννα Ντιμιτρίεβιτς - Θανάσης Ευθυμιάδης: Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από τη δουλειά τους και την ενασχόλησή τους με την ηθοποιία. Κι όχι μόνο ερωτεύτηκαν, αλλά έκαναν όνειρα για μια κοινή ζωή και τώρα ζουν ευτυχισμένοι έχοντας δημιουργήσει όμορφες οικογένειες, ενώ τα χαριτωμένα μωρά τους «κλέβουν» τις εντυπώσεις και τα φλας των φωτογράφων.

Θάνος Πετρέλης - Σοφία: Η γυναίκα που τον στήριξε από τα χρόνια που δούλευε ως οικοδόμος έγινε ο φύλακας-άγγελός του. Ο άνθρωπος που τον στήριξε όταν εκείνος μπήκε στο ριάλιτι, η αφοσιωμένη σύζυγος που του χάρισε δύο πανέμορφα κοριτσάκια, η γυναίκα που στέκεται δίπλα του τώρα που η επιτυχία και η συνεργασία με τον Φοίβο έχει απογειώσει την καριέρα του.