Ο μεγαλειώδης γάμος της Ιβάνκα Τραμπ

27.10.2009
Η 27χρονη κόρη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ, Ιβάνκα (Ivanka Trump) παντρεύτηκε με μια εντυπωσιακή τελετή τον εκλεκτό της καρδιάς της και εκδότη, Τζάρεντ Κάσνερ (Jared Kushner).

Η 27χρονη κόρη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ, Ιβάνκα (Ivanka Trump) παντρεύτηκε με μια εντυπωσιακή τελετή τον εκλεκτό της καρδιάς της και εκδότη, Τζάρεντ Κάσνερ (Jared Kushner) την περασμένη Κυριακή.

Ο γάμος έγινε στο Γκολφ Κλαμπ Τραμπ στο Νιού Τζέρσεϊ με παριστάμενους πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Η Ιβάνκα είναι αντιπρόεδρος της κτηματομεσιτικής εταιρείας του πατέρα της και έχει τη δική της εταιρεία κοσμημάτων, που κυκλοφορούν με την επωνυμία Ivanka Trump Collection.

Ο 28χρονος γαμπρός είναι ο εκδότης του περιοδικού New York Observer και στέλεχος των επιχειρήσεων Kushner, που έχουν στην ιδιοκτησία της και διαχειρίζονται ακίνητα για εμπορική χρήση και διαμερίσματα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της λαμπερής τελετής, που έγινε με τα εβραϊκά έθιμα, ήταν ο Ράσελ Κρόου (Russel Crowe), η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman), η Μπάρμπαρα Ουόλτερς (Barbara Walters) και ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι (Rudy Giuliani).

Για τη μεγάλη μέρα, η Ιβάνκα διάλεξε ένα νυφικό της Vera Wang, φτιαγμένο κατά παραγγελία και διαμάντια από την προσωπική της συλλογή. Εννοείται ότι μια Τραμπ δεν θα μπορούσε ποτέ να τσιγκουνευτεί τα έξοδα, ούτε για την κουάφ της που ήταν στολισμένη με πλατίνα και διαμάντια αξίας 45.000 δολαρίων, τονίζοντας το πέπλο της. Τα σκουλαρίκια της, που ήταν επίσης από πλατίνα και διαμάντια σε διάφορα σχήματα, κόστιζαν 130.000 δολάρια, ενώ το ασορτί βραχιόλι της ήταν σε στυλ αρτ-ντεκό, 90.000 δολάρια.

Ο πατέρας της νύφης, Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) ευχήθηκε με λιτότητα στο ζευγάρι: "Να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τη ζωή σας".

Οι νεόνυμφοι που σκοπεύουν να κάνουν ταξίδι του μέλιτος στην Αφρική, πέρασαν το υπόλοιπο της βραδιάς χορεύοντας. "Ήταν ένας σπουδαίος γάμος", δήλωσε ο Τραμπ στο περιοδικό People: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα πραγματικά όμορφο, εντυπωσιακό ζευγάρι. Πιστεύω ότι θα καταφέρουν πολλά τα επόμενα χρόνια".

Η Τραμπ αρραβωνιάστηκε τον Κάσνερ τον Ιούλιο, μετά από δύο χρόνια σχέσης με πολλά σκαμπανεβάσματα.