Οι απαιτήσεις μιας ντίβας

02.11.2009
Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Μπιγιονσέ στην Αθήνα πλησιάζει και ως μεγάλη ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι φυσικό, έχει τις απαιτήσεις της! Εμείς μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε μερικά από τα «θέλω» της.

Από τον ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΥΚΑ

Η πολυαναμενόμενη συναυλία της Μπιγιονσέ στην Αθήνα πλησιάζει και ως μεγάλη ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είναι φυσικό, έχει τις απαιτήσεις της! Εμείς μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε μερικά από τα «θέλω» της.

Ας ξεκινήσουμε από το φωτισμό της σκηνής, που θέλει να είναι ειδικά μελετημένος, ενώ σε κάθε χώρο όπου θα περνάει αρκετό χρόνο έχει απαιτήσει να υπάρχουν πολλά κεριά. Από την άλλη, για την αναζωογόνησή της στα διαλείμματα του σόου θέλει να έχει στη διάθεσή της ειδικά σπρέι με νερό και βανίλια.

Βέβαια, οι περισσότεροι «όροι» που θέτει η γνωστή τραγουδίστρια στους διάφορους σταθμούς της περιοδείας της έχουν να κάνουν με τη διατροφή της, αφού ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Μάλιστα, πρόσφατα η σταρ παραδέχτηκε σε σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ ότι ακολούθησε μια δίαιτα που της άλλαξε τη ζωή και τις καθημερινές της συνήθειες. Μπορεί, όπως είπε, να της φαινόταν ιδιαίτερα δύσκολο να εγκαταλείψει την ποικιλία στη διατροφή της, αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος...

Ειδικό πρόγραμμα διατροφής
Εφαρμόζοντας λοιπόν μια ειδική δίαιτα, που περιελάμβανε φρέσκο νερό, καθαρό χυμό λεμονιού, κόκκινο πιπέρι και σιρόπι σφενδάμου, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων έχασε περισσότερα από 12 κιλά.

Η ντίβα της μουσικής δείχνει καθημερινά ιδιαίτερη προτίμηση σε φρούτα και φρουτοσαλάτες. Φράουλες, βανίλιες και ποικιλία από φρέσκα φρούτα αποτελούν πλέον το αγαπημένο της μενού. Έτσι, έχει ζητήσει να υπάρχουν στα παρασκήνια πολλά και διαφορετικά φρέσκα φρούτα.

Επίσης, το νερό αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής της και πίνει μόνο εμφιαλωμένο! Φυσικά, όχι ό,τι κι ό,τι, καθώς απαιτεί να υπάρχει μεγάλη ποσότητα όπου βρίσκεται από νερό μόνο μιας διεθνούς μάρκας.

Από την άλλη, είναι αυστηρά απαγορευμένο το πρόχειρο φαγητό, ενώ έχει κόψει για πάντα οτιδήποτε περιέχει καφεΐνη.

Η σαφής εντολή του επιτελείου της, λοιπόν, είναι ότι απαγορεύονται διά ροπάλου καφέδες, αλκοόλ και άλλα σχετικά προϊόντα. Μάλιστα, έχει ζητηθεί να μην υπάρχει τίποτα τέτοιο κοντά στα τρία καμαρίνια που θα φιλοξενήσουν την Μπιγιονσέ.

Κάποιοι να... μαγειρεύουν
Όπως παραδέχεται η ίδια, μιας και δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη μαγειρική, της αρέσει να έχει ανθρώπους να μαγειρεύουν για εκείνη και το σύζυγό της: «Είναι ένα μέρος από τις απολαύσεις που σου δίνει αυτή η δουλειά. Πετυχαίνεις, βγάζεις αρκετά χρήματα και δοκιμάζεις, ειδικά στα ταξίδια, ακριβό φαγητό και δύσκολες γεύσεις».

Της αρέσει επίσης να παραγγέλνει από το room service των ξενοδοχείων τα μενού που την εντυπωσιάζουν και κάτι αντίστοιχο προφανώς θα γίνει και στη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας. Αν αναρωτιέστε λοιπόν τι χλιδάτο θα περιλαμβάνουν αυτά τα μενού, σας λύνω την απορία...

Βραστά λαχανικά, πολλές σαλάτες, φυσικοί χυμοί, light εδέσματα, εμφιαλωμένο νερό, ροδάκινα και σταφύλια είναι μερικά από αυτά που έχει απαιτήσει να υπάρχουν στο τραπέζι της.

Και όχι μόνο στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένει, αλλά και στο ΟΑΚΑ!

Τι θα γίνει με το support
Σχετικά, τώρα, με το πολυσυζητημένο support, ενώ αρχικά είχε ακουστεί έντονα το όνομα της Δέσποινας Βανδή, που ούτως ή άλλως έχει σχέση με τη συναυλία, καθώς έχει την υπογραφή της Eleven Concerts του Ντέμη Νικολαΐδη, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Η πλευρά της Αμερικανίδας σταρ έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για την Ελληνίδα τραγουδίστρια, αλλά, όπως φαίνεται, δεν θα είναι τελικά το όνομα που θα ανοίξει τη συναυλία της. Η φημολογία αναφέρει πως η σκυτάλη έχει ήδη περάσει στους Goin’ Through. Πάντως, δεν αποκλείεται και μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, με ένα ντουέτο Βανδή - Μπιγιονσέ, όσο και αν οι εταιρείες τους διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.