Πολυτελές cafe στο Κολωνάκι

28.06.2007
Θέλει να ζουν καλά οι άνθρωποι που αγαπάει, η μητέρα του, τα αδέλφια του, η κόρη του και η Ζώζα. Γι αυτό ο Λευτέρης Πανταζής «γεννάει» καινούργιες ιδέες

Θέλει να ζουν καλά οι άνθρωποι που αγαπάει, η μητέρα του, τα αδέλφια του, η κόρη του και η Ζώζα. Γι αυτό ο Λευτέρης Πανταζής «γεννάει» καινούργιες ιδέες και στήνει επιχειρήσεις. Όπως το «Le Caf-Crepa Land» (σ.σ.: στο χώρο που βρίσκονταν τα παλιά «Νούφαρα») στο Κολωνάκι, το οποίο αγόρασε πριν από ένα χρόνο, το αναμόρφωσε εκ βάθρων και το ανοίγει αυτήν τη βδομάδα ως caf-creperie, συμπληρώνοντας την αλυσίδα των επιχειρήσεών του.

«Έχω μάθει πάντα να κοιτάω πίσω τον ίσκιο μου και να μην ξεχνάω από πού ξεκίνησα και τα δύσκολα χρόνια που έχω περάσει», τόνισε στο ΛΟΙΠΟΝ ο γνωστός τραγουδιστής, που αθόρυβα προσφέρει όπου μπορεί και σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα φροντίζει για το μέλλον της οικογένειάς του. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, έγινε και μέτοχος σε γνωστή εταιρεία ζύμης κρέπας που έχει αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ένα δώρο που κάνει ο Λευτέρης στην αγαπημένη του κόρη Κωνσταντίνα. Όπως μας είπε ο ίδιος, «μόλις πάρει το πτυχίο της του χρόνου θα πάει στην τελευταία τάξη του Λυκείου και θέλει να σπουδάσει ψυχολογία να ξέρει ότι έχει κι ένα μαγαζί δικό της. Να έρχεται να κάθεται στο ταμείο και να βλέπει πώς βγαίνει το μεροκάματο».

Στην ερώτησή μας πώς τα καταφέρνει να κάνει τόσα πράγματα μαζί η απάντηση ήρθε αποστομωτική: «Μα όλα αυτά με κρατάνε δραστήριο. Κινούμαι συνέχεια και μου αρέσει να δημιουργώ. Είμαι άνθρωπος της φασαρίας και της δημιουργίας. Αυτό μου δίνει ζωή».

Όσο για το πού θα τον δούμε αυτό το καλοκαίρι, συζητάει για το νυχτερινό μαγαζί «Άμμος», καθώς ο Βασίλης Καρράς, λόγω εγχείρησης στη χολή που έκανε, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, ενώ θα κάνει και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη έκπληξη που μας επιφυλάσσει, όμως, είναι ο καινούργιος του δίσκος, που θα κυκλοφορήσει περίπου σε ένα μήνα και όσοι έχουν ακούσει τα τραγούδια στο στούντιο λένε ότι σίγουρα θα γίνουν τα σουξέ του καλοκαιριού.

Σίσσυ Μενεγάτου