Νιάρχοι in love

26.06.2007
Οι Έλληνες μεγιστάνες ανέκαθεν διέπρεπαν στον έρωτα και στις μέρες μας φαίνεται ότι το συγκεκριμένο γονίδιο δρα και στα παιδιά τους! Όπως όλα δείχνουν λοιπόν

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Οι Έλληνες μεγιστάνες ανέκαθεν διέπρεπαν στον έρωτα και στις μέρες μας φαίνεται ότι το συγκεκριμένο γονίδιο δρα και στα παιδιά τους! Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, βρισκόμαστε προ των πυλών της επισημοποίησης του νέου καυτού ειδυλλίου του Σταύρου Νιάρχου με το μοντέλο που στα τέλη του 2004 γλίτωσε από το τσουνάμι, την Πέτρα Νέμκοβα, αλλά και της Ευγενίας Νιάρχου με το Μονεγάσκο πρίγκιπα Πιερ Κασιράγκι.

Παθιασμένο «τσουνάμι»
Για την 28άχρονη καλλονή Πέτρα Νέμκοβα, το εντυπωσιακό τοπ μόντελ από την Τσεχία, οι διακοπές στο Κάο Λακ της Ταϊλάνδης το Δεκέμβριο του 2004 σήμαιναν και το τέλος της ονειρικής ζωής που απολάμβανε ως τότε. Έζησε έναν εφιάλτη όταν το τσουνάμι στον Ινδικό της πήρε τον τότε σύντροφό της, που πνίγηκε στην πλημμύρα, ενώ η ίδια γλίτωσε την τελευταία στιγμή την αναπηρία, καθώς η δύναμη του νερού τής έσπασε τη μέση. Από τότε αναγκάστηκε να αντικρίσει τους εφιάλτες της κατάματα και πάλεψε για να σταθεί στα πόδια της και να επουλώσει τα σημάδια της τραγικής εμπειρίας. Σύντομα οι διεθνείς πασαρέλες την υποδέχτηκαν ξανά στην αγκαλιά τους και όσο για το κενό από το θάνατο του πρώην αγαπημένου της Σάιμον Άτλι, φέρεται να το καλύπτει ο Έλληνας Κροίσος και πρώην αγαπημένος της Πάρις Χίλτον Σταύρος Νιάρχος, που εδώ και λίγους μήνες εμφανίζεται ως ο επίσημος αγαπημένος της. Στο πρόσωπο του Σταύρου το πανέμορφο μοντέλο αναζητά τον άνθρωπο που θα τη βοηθήσει να ξεχάσει όλα τα «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Η τραγωδία της Πέτρα
Τα Χριστούγεννα του 2004 το μοντέλο και ο τότε σύντροφός της απολάμβαναν τις ομορφότερες διακοπές της ζωής τους σε ένα ονειρικό πολυτελέστατο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, όταν τους χτύπησε ένα τεράστιο κύμα. Από τη μια στιγμή στην άλλη η Νέμκοβα βρέθηκε γυμνή πάνω σε ένα φοίνικα, όπου και παρέμεινε για περίπου 10 ώρες, ενώ ο αγαπημένος της παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά. Η 25άχρονη καλλονή βρέθηκε αργότερα με σπασμένα τα πόδια και τη λεκάνη της σε τέσσερα σημεία και με ακατάσχετη αιμορραγία. Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε επειγόντως, σύμφωνα με τους γιατρούς, πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα «θαύματα», αφού κατάφερε να επιζήσει τη στιγμή που όλοι της έδιναν εξαιρετικά λίγες πιθανότητες. Λίγες εβδομάδες αργότερα πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε το πτώμα του αγαπημένου της, για την αναγνώριση του οποίου χρειάστηκε να γίνει τεστ DNA... Όταν ένας φωτογράφος ζήτησε να τη φωτογραφήσει στο νοσοκομείο, εκείνη απλά κανόνισε η αμοιβή της να δοθεί υπέρ των θυμάτων του τσουνάμι. Τα εξώφυλλα από τότε πάνε και έρχονται και δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που θέλουν σταρ όπως τον Μπρους Γουίλις να την πολιορκούν στενά.

Έρωτας με την πρώτη ματιά!
Η γνωριμία της με τον Σταύρο Νιάρχο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα τέλη Απριλίου, όταν η είσοδός τους σε ένα από τα πιο «μοδάτα» στέκια του Λος Άντζελες, το «Βungalow 8», μαζί με μεγάλη παρέα ήταν η αρχή μόνο ενός ρομάντζου-παραμυθιού που καιρό είχαμε να δούμε στους κόλπους της υψηλής κοινωνίας. Εκείνη τη βραδιά, λοιπόν, ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου και η κούκλα από την Τσεχία χόρευαν και συζητούσαν ατέλειωτες ώρες. Το αρχικό φλερτ δεν άργησε να φέρει μια ερωτική σχέση, μακριά όμως από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτήν τη στιγμή τα μεγαλύτερα αμερικανικά περιοδικά πληρώνουν αμύθητα ποσά στον παπαράτσι που θα τους εξασφαλίσει μια κοινή τους φωτογραφία.

Η κληρονόμος γνωρίζει τον πρίγκιπά της
Ο πρίγκιπας Πιερ, μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό και του Ανόβερο και του Ιταλού μεγαλοεπιχειρηματία Κασιράγκι, γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου του 1987, και η σχεδόν συνομήλική του Ευγενία, κόρη και αυτή του γιου του Κροίσου Σταύρου Νιάρχου, του Φίλιππου, και της βαρόνης Βικτόρια Γκίνες, αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο «καυτά» ζευγάρια του διεθνούς jet set. Τους τελευταίους μήνες οι φωτορεπόρτερ των διεθνών πρακτορείων έχουν ξεκινήσει ένα κυνηγητό στην προσπάθειά τους να απαθανατίσουν τα παιδιά σε τρυφερές στιγμές Βγαίνουν, διασκεδάζουν και συμπεριφέρονται σαν να μη δίνουν και πολλή σημασία στους γύρω τους αλλά και στο διεθνή Τύπο, που οι άνθρωποί του φαίνεται να τρίβουν τα χέρια τους, αφού βρήκαν το επόμενο love story που όλα δείχνουν ότι θα κρατήσει πολύ ακόμα Η αλήθεια είναι ότι η Ευγενία Νιάρχου βρίσκεται συχνά στο Μονακό, καθώς συνεργάζεται με τον Elia Repossi, κολλητό φίλο του νεαρού Κασιράγκι, για το σχεδιασμό μιας νεανικής σειράς κοσμημάτων για τον ομώνυμο οίκο.

Φήμες για επισημοποίηση
Ποιο θα είναι όμως το μέλλον του ειδυλλίου μεταξύ της Ευγενίας και του Πιερ, που πριν από λίγα χρόνια είχε αναδειχθεί ως ένας από τους «50 ωραιότερους ανθρώπους στον κόσμο»; Το γεγονός ότι πριν από λίγο μόνο καιρό η Ευγενία συνόδευσε τον Κασιράγκι στην πλέον επίσημη εκδήλωση του πριγκιπάτου, στο «Χορό των Ρόδων», έδωσε τροφή σε κάποιους να μιλήσουν ακόμη και για «κρυφή επισημοποίηση» της σχέσης τους με τις ευλογίες πάντα των γονιών τους! Πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο και το Μιλάνο, ενώ ήδη σχεδιάζουν τις διακοπές τους στη Σαρδηνία. Όσο για τα παπαράτσι φωτογραφικά συνεργεία; Αυτά έχουν εδώ και πολύ καιρό λάβει θέση για το ποιο θα εξασφαλίσει την καλύτερη πόζα και αποκαλυπτική κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.