Η ομορφιά είναι διαβατήριο

27.06.2007
Με εντυπωσιακή εμφάνιση και ακτινοβολώντας δροσιά και κέφι, η Μις Γιανγκ Νταϊάνα Ιγροπούλου και η Β Μις Τουρισμός Χριστίνα Στεφανίδη επάξια ανακηρύχθηκαν δύο από τις πιο όμορφες Ελληνίδες για το 2007. Απολαμβάνοντας τη δημοσιότητα μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 αλλά και τη νέα τους ζωή, αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ στοιχεία του χαρακτήρα τους για να τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Από την Κατερίνα Χριστακοπούλου, φωτό: Μαρία Μαράκη

Μεσημέρι στο lobby του ξενοδοχείου «Ιntercontinental» και τα δύο πανέμορφα κορίτσια κατέφτασαν στην ώρα τους. Φορώντας στενά τζιν και εφαρμοστά μπλουζάκια, δεν θα μπορούσαν παρά να προκαλέσουν χτυποκάρδια σε όλο τον αντρικό πληθυσμό που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στους χώρους του ξενοδοχείου.

Η Μις Γιανγκ Νταϊάνα Ιγροπούλου μας εξομολογήθηκε ότι είναι ρομαντική και φοβάται την απιστία, διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη, ενώ η εξωτική Χριστίνα Στεφανίδη, η Β Μις Τουρισμός, πέρα από τις κοινωνικές ευαισθησίες της, έχει αδυναμία στον Ντίντα, τον τερματοφύλακα της Μίλαν αλλά και στο ΛΟΙΠΟΝ, γιατί, όπως μας είπε: «Μου αρέσει το ύφος του περιοδικού σας, το μέγεθος και το μακρόστενο σχήμα του, γιατί έτσι μπορείς να το ξεφυλλίσεις πιο εύκολα». Τις φωτογραφίσαμε σε μία από τις σουίτες που μας παραχώρησε πολύ ευγενικά η διεύθυνση του ξενοδοχείου και στον πολυτελή χώρο του «Ρremiere Lounge Βar» του 10ου ορόφου με την εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Τα κορίτσια φόρεσαν καυτά σορτσάκια με άκρως νεανική και καλοκαιρινή διάθεση και επώνυμα μπλουζάκια που πρόσφερε φιλικά για τη φωτογράφησή μας η μπουτίκ «Μax», που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο, με γκλάμουρ ρούχα επώνυμων οίκων μόδας και αξεσουάρ.

ΝΤΑΪΑΝΑ ΙΓΡΟΠΟΥΛΟΥ: «Δεν συγχωρώ την απιστία»
Η Μις Γιανγκ έδειξε περισσότερο εξοικειωμένη με το φωτογραφικό φακό και «έπαιζε» μαζί του με το μπλε βλέμμα της, που κρύβει ατίθαση θηλυκότητα και ρομαντισμό, κάνοντάς τη να μοιάζει περισσότερο με πίνακα ζωγραφικής παρά με αληθινό πλάσμα. Αν και «εισέπραξα πολλή ζήλια, ιδιαίτερα μετά τον τίτλο της Μις Γιανγκ», όπως μας είπε, παραμένει κοινωνική και χαρούμενη.

Άλλωστε, δεν αντέχει τους κακούς ανθρώπους και το φτηνό ανταγωνισμό.

Είναι ευαίσθητη και απεχθάνεται τους σνομπ άντρες και τους «heart breakers», ενώ ο ιδανικός γι αυτήν άντρας θα πρέπει: «Να είναι αθλητικός τύπος. Το δεύτερο πράγμα που προσέχω είναι το πρόσωπο, που πρέπει να εκπέμπει γλυκύτητα. Α, και θέλω να με αγαπάει εφ όρου ζωής».

Όπως η ίδια δήλωσε, αρχικά είχε μαγευτεί με το δημοσιογραφικό επάγγελμα, αλλά στην πορεία κάτι «στράβωσε». «Δεν μου ταιριάζει η δημοσιογραφία. Ήταν το όνειρό μου, αλλά είναι δύσκολο επάγγελμα και απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα. Μου πάει μάλλον το θέατρο».

Μεγάλη της αδυναμία είναι η ιππασία και το καλοκαίρι θα αποκτήσει μάλιστα και ένα αλογάκι. Όσο για γυμνή φωτογράφηση: «Ούτε με σφαίρες! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι για το οποίο θα ντρεπόμουν μετά να κοιτάξω τους γονείς μου στα μάτια».

Έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς της και δεν θα είναι για πολύ ακόμη μοναχοπαίδι, αφού τον Αύγουστο «η μαμά μου περιμένει παιδί και δεν με πειράζει καθόλου η μεγάλη διαφορά ηλικίας που θα έχουμε».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ: «Θέλω έναν άντρα να μου κάνει τα χατίρια»
Τα «σχιστά» μάτια της που τη κάνουν να μοιάζει με εξωτική καλλονή είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της. «Και το δεύτερο πράγμα που με ρωτάνε όλοι μετά το όνομά μου», μας είπε με ένα ακαταμάχητο χαμόγελο.

Ζουμερό κορίτσι με έντονη και ανήσυχη προσωπικότητα. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία με «βαριά» θέματα ψυχολογίας, παίζει βιολί, είναι άριστη μαθήτρια, θέλει να μπει στη Φιλοσοφική Σχολή, να σπουδάσει δημοσιογραφία, να ταξιδέψει, να ζήσει στο εξωτερικό, γι αυτό και της ταιριάζει γάντι ο τίτλος που πήρε.

Για εκείνη όλα αυτά, ακόμη και η συμμετοχή της στα καλλιστεία, όπως δήλωσε, είναι τρόποι για να εξερευνήσει τη ζωή, από την οποία διαγράφει «όλους εκείνους που δεν έχουν ευαισθησίες για το περιβάλλον, τα ζώα και τα παιδιά».

«Το κυνηγάω αυτό το όνειρο. Θέλω να ζήσω σε μια ξένη χώρα για να γνωρίσω καινούργιες κουλτούρες», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος τύπος άντρα την ελκύει; «Θέλω έναν άντρα να μου κάνει όλα τα χατίρια. Έτσι δεν πρέπει; Βάζω υψηλούς στόχους για να πετύχω τον καλύτερο».

Τρελαίνεται για «τα ακριβά αυτοκίνητα», ενώ ούτε κι εκείνη θα έκανε γυμνή φωτογράφηση: «Ποτέ δεν θα έκανα! Μετά καίγεσαι και δεν έχεις τι άλλο να δείξεις».