Πρόεδρος του ΠΑΟΚ

25.06.2007
Ζαγοράκης for president! Τελικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής φόρεσε το κοστούμι του και αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο ΛΟΙΠΟΝ.

Ζαγοράκης for president! Τελικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής φόρεσε το κοστούμι του και αναλαμβάνει τα ηνία του ΠΑΟΚ, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό στο ΛΟΙΠΟΝ. Ο «Τεό» είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να εμπλακεί στα κοινά της ομάδας που αγαπάει, βοηθώντας την να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται εδώ και χρόνια. Τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και την είχαν οδηγήσει μια ανάσα από το χείλος του υποβιβασμού ακόμη και στην Δ Εθνική! προβλημάτιζαν τον Ζαγοράκη, ο οποίος είχε αρκετούς ενδοιασμούς για να αναλάβει αυτό το μεγάλο ρίσκο και να εμπλακεί στα διοικητικά του συλλόγου.

Η καρδιά του, ωστόσο, του έδειχνε το δρόμο. Και οι επαφές που ξεκίνησε με γνωστούς επιχειρηματίες της βόρειας Ελλάδας, που «τρέφουν» ανάλογη αγάπη για τον ΠΑΟΚ και υποσχέθηκαν οικονομική στήριξη στον «Τεό», ήταν αρκετές για να ξεπεραστεί κάθε φόβος του. Οι φίλοι της ομάδας έχουν ενθουσιαστεί, οι οργανωμένοι οπαδοί με ανακοινώσεις τους στηρίζουν το νέο «πρόεδρο» και ήδη ετοιμάζονται για ουσιαστική ενίσχυσή του αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσουν κατ αυτόν τον τρόπο οικονομικά το νέο ξεκίνημα. Όσον αφορά, τώρα, στην οικογένεια του Ζαγοράκη; Όλα δείχνουν πως η σύζυγός του Ιωάννα Λίλλη είναι στο πλευρό του, αφού αγαπά την ομάδα στην οποία ανήκε και η ίδια παλιότερα ως αθλήτρια.