Σοφία Αλιμπέρτη: "Θέλω να με παντρέψει ο Πάριος"!

19.06.2007
Το πόσο ερωτευμένη είναι η «έφηβη» Σοφία Αλιμπέρτη με τον επίσης ωραίο Αλέξανδρο Παρθένη δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς! Και βέβαια, είναι γνωστή η λατρεία της για τον πατέρα των παιδιών της Γιάννη Πάριο. Δεν περιμέναμε, όμως, να μας πει ότι θέλει να κουμπαριάσει με τον πρώην της.

Από τον Βαγγέλη Στεργίoυ

Κι όμως, αυτή την αποστομωτική απάντηση έδωσε πριν από λίγες μέρες όταν και πάλι δημοσιογράφοι και άνθρωποι των ΜΜΕ την πολιόρκησαν με τις γνωστές ερωτήσεις: «Πότε θα παντρευτείτε με τον Αλέξανδρο;» - «Τι λέει ο Πάριος γι αυτό;». «Καλομελέτα κι έρχεται», απάντησε, όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής που παρουσιάζει με τον αγαπημένο της. Όσο για την άποψη του πρώην συζύγου της για το νέο της δεσμό;

«Ο Πάριος θα με παντρέψει», μας είπε ρίχνοντας βόμβα μεγατόνων. Όπως ήταν φυσικό, μείναμε με ανοιχτό το στόμα και θεωρήσαμε ότι μπορεί να μας το είπε για να αποφύγει να πει οτιδήποτε άλλο.

Όμως, εδώ που τα λέμε, τόσο η Σοφία όσο και ο μεγάλος μας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είναι τόσο ακομπλεξάριστοι και ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι, που δεν αποκλείεται να δούμε το παραπάνω σκηνικό να παίρνει σάρκα και οστά! Το μόνο σίγουρο είναι πως η Σοφία έχει παλέψει στη ζωή της και δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Ούτε άφησε κάτι να της χαριστεί. Μόνη της, με σύμμαχο το ταλέντο της, τη δίψα για δημιουργία και τη συμπάθεια που είχε πάντοτε από τον κόσμο, κατάφερε να κάνει καριέρα, αλλά να γίνει και πολύ καλή μητέρα, παράδειγμα προς μίμηση στο χώρο της showbiz. Προφανώς για να το λέει έχει τσεκάρει τα πράγματα και τις προθέσεις του.

Ας μην ξεχνάμε ότι κι εκείνη έχει σταθεί στον Πάριο σε κάθε ευχάριστη ή δύσκολη στιγμή του.

Η συμπεριφορά τους αποτελεί δείγμα πολιτισμού και μοντέρνων αντιλήψεων και σίγουρα απόδειξη μιας σχέσης ζωής που μοιράζονται η ηθοποιός-παρουσιάστρια και ο βάρδος του έρωτα.